In samenwerking met ...

• 1001 lichtjes

1001 lichtjes brengt bijzondere en unieke producten en diensten samen op het gebied van afscheid, troost en herinnering.

www.1001lichtjes.nl

 

 • Ligthart uitvaartzorg

Ligthart uitvaartzorg begeleidt vanuit een persoonlijke benadering. Op een rustige manier wordt de tijd genomen om keuzes te maken. Keuzes die recht doen aan wie iemand is geweest en wat iemand heeft betekend. Uitgangspunt is dat vrijwel alles mogelijk is.

www.ligthartuitvaartzorg.nl

 

• Alma Uitvaartzorg

Alma Uitvaartzorg is een kleine onderneming met jarenlange ervaring. Wij bieden u persoonlijke en praktische ondersteuning en verzorgen samen met u het afscheid. In alle rust, met oprechte aandacht voor u en uw wensen.

www.almauitvaartzorg.nl

 

 • Plusdierenklinieken
Naast tijd en aandacht voor u en uw huisdier(en), leveren wij uitstekende service en besteden veel tijd aan voorlichting. Bij PlusDierenklinieken geven wij uw dier de beste zorg die veterinair mogelijk is. Daartoe volgen we veel nascholing, waardoor we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Binnen onze praktijken werken uitsluitend gediplomeerde paraveterinair assistentes!
www.plusdierenklinieken.nl

 

 • Masto Tattoo

Een tatoeage waar as in verwerkt is, is een permanente manier om een overleden persoon bij je te dragen. Masto heeft vele stijlen in zijn pen en is in staat uw wensen te vertalen in een ontwerp die bij u past.

www.mastotattoo.nl

 

  Van Bakker & van der Blom Uitvaartzorg

""Het overlijden van een dierbare, daar denk je het liefst niet over na. Maar als het toch gebeurt wilt u dat alles rondom de uitvaart goed geregeld is. In deze periode van rouw staan wij u bij met alle praktische en emotionele keuzes. Zo maken we er een uitvaart van waar u met een goed gevoel op terugkijkt. Jarenlange ervaring in het verzorgen van een begrafenis of een crematie.""

www.bakkerenvanderblom.nl

 

  Uitvaartbegeleiding Denise van de Ven

Begeleiding rondom sterven, uitvaart en verliesverwerking.

Informeel, aandachtig en oprecht betrokken .

www.denisevandeven.nl

 

• Infini Uitvaartverzorging

Het bewijzen van de laatste eer en het begeleiden naar de laatste rustplaats zullen wij met de hoogste zorg uitvoeren. Infini Uitvaartverzorging werkt alleen samen met ervaren professionals. De organisatie rondom de uitvaart kunt u dus gerust aan ons overlaten.
www.infini-uitvaartverzorging.nl

 

• Seigan Grafontwerp

Grafmonumenten geïnspireerd door de Japanse tuinkunst. De symbolische wereld die schuilgaat achter de eeuwenoude traditie van de Japanse tuinen sluit naadloos aan bij leven en sterven, bij afscheid nemen en gedenken.

www.seigan.nl

 

• Ankh Uitvaartzorg

Zoals elk mens anders is, mag ook het afscheid anders zijn. Gekleurd door iemands leven. Daar staat Ank Mewafi van Ankh Uitvaartzorg voor, een persoonlijke uitvaartonderneming die aandacht en kwaliteit vanzelfsprekend vindt. Even vanzelfsprekend als de eigen inbreng van nabestaanden en het samenwerken op weg naar een passend en persoonlijk afscheid.

www.ankhuitvaartzorg.nl 

 

• Meride Uitvaart Leveranciers

Een overzichtelijke pagina met veel mooie adressen op het gebied van uitvaart bij elkaar.

www.meride.nl/uitvaart-regelen/

 

• Rondom de Dood

De dood en alles wat zich daaromheen beweegt is een onderwerp waarbij iedereen zijn eigen gedachten en gevoelens heeft. Hilde kan je helpen om jouw gedachten rondom de dood bespreekbaar en tastbaar te maken. Met aandacht en een luisterend oor geeft ze je de ruimte om even echt tijd te maken om diegene die je mist te gedenken.

https://rondomdedood.nl/