Gastenboek

Met ruim 20 jaar ervaring specialiseer ik mij alweer 12 jaar in het maken van keramische urnen wat ik met veel liefde en aandacht doe. Dit leverde vele mooie ontmoetingen en gesprekken op.
Heeft u ook een asbestemming in mijn atelier gekocht of besteld via mijn webshop en bent u tevreden over het product en de verkoop?
Een kleine reactie in mijn gastenboek wordt zeer op prijs gesteld.
 
Dank je wel! ❤
Commentaren: 108
 • #108

  Tineke Visser (woensdag, 10 april 2024 06:57)

  Op "gevoel" een urn zoeken voor mijn hond. Mijn lieve maatje die dat verdiende. Wat past bij hem?
  Niets kon ik vinden tussen de vele standaard dierenurnen. Ik was al dagen op zoek.... tot ik de urnen zag van Marieke. Na een heel fijn overleg de perfecte urn besteld en deze is gisteren, keurig verpakt, geleverd. Wat is het een prachtige urn. Een uniek kunstobject. Enorm bedankt Marieke. Dit geeft rust en troost.

 • #107

  Dominique (donderdag, 21 maart 2024 12:03)

  Een ontzettend mooie urn, in het echt nog veel mooier dan op de foto. Met uiterste zorg gemaakt en ook verpakt. De urn is voor mijn overleden hond en deze urn past bij haar. Lang naar zo een urn gezocht en hier gevonden. Bedankt!

 • #106

  Els (donderdag, 29 februari 2024 16:08)

  De urn die ik besteld heb is echt prachtig.
  Bedankt voor de goed verzorgde verzending!

 • #105

  Janneke (maandag, 23 oktober 2023 17:34)

  Een URN uitzoeken …het is niet iets waar je dagelijks bij stil staat . Maar bij jou ben je in goede handen Marieke , je bent een lieve en warme persoonlijkheid en stelt mensen op het gemak , neemt de tijd begeleidt men in de juiste keuze ; de kleur , vorm wat past ( te) bij de persoon in kwestie waar voor de urn is bestemt ,zorgt ervoor dat het een mooi en gedenkwaardig moment wordt voor nabestaanden. Zodra je het atelier binnen loopt voel je jezelf op je gemak , een fijne vibe de geur van een huisparfum , tjilpende geluiden van vogels afwisselend door zee, water als achtergrond . Overal is aan gedacht om hier bij jou te komen ,met een goed gevoel en de juiste keuze van de urn weg te gaan . Tevens kun je bij Urn Atelier Vergouw ook terecht voor lieve cadeau artikelen die raku gestookt zijn . Je bent een vakvrouw van uitersten en zal je snel aanraden bij mensen die voor een moeilijke keuze staan .Dank lieve Mies �

 • #104

  Vera (zaterdag, 14 oktober 2023 14:54)

  Voor mijn overleden huisdier, mijn allerbeste maatje en het licht in mijn leven. Ik zocht een urn die haar een waardige laatste rustplaats zou bieden. Na het werk van Marieke te zien, hoefde ik niet langer te zoeken. De urn is werkelijk schitterend en het feit dat iedere uniek is, draagt nog meer bij aan de symboliek. Dankjewel voor je mooie werk

 • #103

  Fenna (dinsdag, 03 oktober 2023 13:41)

  Lieve Marieke,
  Op de kaart van Ron stond: " Je was perfect zoals je was"
  De prachtige urn die jij gemaakt hebt is net zo perfect en past heel goed bij hem door de eenvoudige vorm en de kleur van een ondergaande zon. En ook voor mijn Westies heb ik bij jou uiteindelijk een hele mooie urn gevonden. Blij mee.
  Dank je wel voor het maken van deze urnen en voor je warme ontvangst.
  Met vriendelijke groet,
  Fenna

 • #102

  Eugenie Rotscheid-Hildebrand (donderdag, 24 augustus 2023 17:18)

  Wat een prachtige urn
  Echt heel blij mee
  Vandaag ontvangen op mijn verjaardag
  Mvg Eugenie

 • #101

  Anton van Zuidam (woensdag, 16 augustus 2023 21:51)

  Heel erg bedankt Marieke voor je prachtige werk en je fijne en goede service om te zorgen dat het tijdig bij ons kon zijn.

 • #100

  Coos van der Spek (zondag, 02 juli 2023 09:08)

  Op aanbeveling van mijn dochter kwam ik,voor de urn van mijn vrouw, bij dit heerlijke warme mens terecht.

  Marieke voelde precies aan wat ik op dat moment zocht en wilde, en ging met mijn wensen aan de slag.

  Toen ik de urn een paar maanden later ophaalde, had ze de vrijheid genomen om, náást de speciaal door mij bestelde en gemaakte urn, een prachtig alternatief ontwerp te plaatsen. En ik kreeg alle tijd en vrijheid om daar over na te denken.

  Het was een urn met een totaal andere vorm en andere kleur. Marieke had dit exemplaar extra, op basis van de verhalen, die mijn dochter en ik over Janny hadden verteld, op haar gevoel gemaakt.

  Marieke had beter naar mij geluisterd dan ik naar mijzelf….

  Ik heb uiteindelijk haar prachtige alternatieve exemplaar in warm rood meegenomen.

  Dankjewel, lieve Marieke. En werk niet te hard. Denk meer aan jezelf…�

 • #99

  Martine (woensdag, 28 juni 2023 14:13)

  Een aantal weken geleden na een lange wandeling bij toeval bij Marieke terecht gekomen (of misschien geen toeval…).
  Werd heel warm ontvangen en zag eigenlijk meteen een prachtige urn. Vandaag neergezet en het voelt ‘goed’… Ik weet zeker dat mijn lieve moeder het ook prachtig gevonden zou hebben. Dank voor je hulp en tijd!

 • #98

  Ina van Zanten (vrijdag, 26 mei 2023 13:49)

  Ik had een mini urn besteld en ik was gisteren zo content met de inhoud van mijn bestelde pakket! De krachtige symboliek op de urn, de kwaliteit ervan en de perfecte maatvoering van de urn spraken mij erg aan. En zo'n leuk klein keramisch schaaltje met een waxine lichtje plus keramisch hartje - het was allemaal zo goed verzorgd en attent. Heel hartelijk dank & alle inspiratie bij je mooie en praktisch goed bruikbare kunst.

 • #97

  Anouk (dinsdag, 23 mei 2023 15:59)

  Super veel en mooie urnen. Ik ben heel tevreden met wat ik heb gekozen. Ik kreeg vriendelijke en fijne uitleg.

 • #96

  Rob (vrijdag, 05 mei 2023 14:49)

  Vorige week ben ik met mijn schoonmoeder bij Marieke geweest en wat ben ik blij met met mijn urn. Iedere keer dat ik ernaar kijk wordt ie mooier. Het uitzoeken van de juiste urn is niet makkelijk met zoveel moois, maar Marieke neemt alle tijd. Dankzij jou heb ik nu een urn die écht past bij mijn vriendin.

  Nogmaals bedankt voor je hulp en de mooie urnen die je maakt.
  Rob

 • #95

  Amber (dinsdag, 25 april 2023 17:29)

  We werden warm ontvangen in het atelier, dat volstaat met mooie objecten, die duidelijk met liefde zijn gemaakt. We kregen ruim de tijd en de rust om rond te kijken om een goede, persoonlijke keuze te kunnen maken. Een waardige manier om een dierbare vast te houden.

 • #94

  Margreet (donderdag, 20 april 2023 15:04)

  Samen met mijn dochter naar het atelier van Marieke geweest. Fijne sfeer en prachtige urnen. Precies dat wat ik in gedachte had voor de urn van mijn moeder.
  Marieke neemt alle tijd om in een verdrietige periode iets moois uit te kiezen.
  Dank je wel daarvoor!

 • #93

  B.J. van Zanten-Geertman (donderdag, 20 april 2023 13:56)

  Prima verzorgde zending. Ik ben zeer tevreden! Hartelijke dank.

 • #92

  Remco en Annelies (woensdag, 19 april 2023 12:44)

  Na het overlijden van oma was voor ons de keus snel gemaakt. Ze komt bij ons maar wel in een urn van Marieke. Al eerder heeft ze ons geholpen en nu weer. Zo veel liefde en warmte om hier te komen. Marieke neemt alle tijd en laat je je verhaal doen. Vandaag hebben we de urn opgehaald en weer zo liefde vol.
  Hartelijk bedankt weer Marieke ook deze krijgt weer een mooie plek!

 • #91

  Jacques Lavrijssen (donderdag, 06 april 2023 16:10)

  Na lang zoeken op internet de urn gevonden mijn vrouw waardig: bij Marieke van het Urn Atelier in Zaandijk. Omdat ik de urn eerst wilde zien, een afspraak gemaakt. Geweldig ontvangen door Marieke, ze nam alle tijd, verschillende urnen bekeken maar toch terug bij mijn eerste keuze. Daar ik met de trein was is de urn opgestuurd , vandaag in prima conditie aangekomen. Met kloppend hart opgemaakt, goed verpakt en nog mooier dan ik voor ogen had. Marieke bedankt voor de mooie urn en de gastvrijheid.

 • #90

  Sven en Nicole (donderdag, 06 april 2023 11:07)

  Vooraf spannend en erg beladen.
  Bij binnenkomst heel warm ontvangen, ruimte voor verdriet en verhaal. Letterlijk met een lach en een traan…alle tijd, zo ontzettend fijn!

  Verder zoveel keus, alles is prachtig. En ook niet alledaagse mogelijkheden, zoals de lijsten aan de wand. Dankjewel.
  We zijn ontzettend blij met onze keuzes, het voelt goed dit altijd een prominente plek te zullen geven.

 • #89

  Evelyn, Kaya & Kees (woensdag, 05 april 2023 14:25)

  Ik ben samen met mijn broer en stiefbroer langsgeweest voor een urntje voor onze moeder. We waren onder de indruk van de fijne plek en voelde ons erg op ons gemak. We hebben goed advies gekregen en er werd alle tijd genomen om wat moois samen te stellen. We kregen nog een mooi cadeautje mee voor mams en we zijn erg blij dat we toch het lange stuk gereden hebben om langs te komen! zeker de moeite waard. Marieke je bent een topper! bedankt.

 • #88

  Ronald en Karin Stam (vrijdag, 10 maart 2023 19:12)

  10 Februari zijn wij voor het eerst in het atelier van Marieke geweest. We werden hartelijk ontvangen, en wat een prachtig werk staat er!! We kozen toen voor een kleine urn die nog op de nieuwe manier gestookt moest worden. Vandaag 10 Maart, weer bij Marieke geweest om het resultaat hiervan te komen bekijken. Prachtig!! Na een kopje koffie en een fijn gesprek zijn we zeer tevreden met een prachtig, uniek, handgemaakt kunstwerkje naar huis gegaan. We hebben een mooi gedenkplekje gecreërd voor onze dochter in ons huis, en natuurlijk voor altijd in ons♡
  Dank je wel Marieke

 • #87

  Yvonne (woensdag, 08 maart 2023 13:13)

  Vandaag onze mini urn mogen ontvangen. Hele goede en snelle service van Marieke. En de urn is prachtig mooi. Hele lieve groet Yvonne

 • #86

  Inez & Gabi (dinsdag, 07 maart 2023 14:01)

  Enige tijd geleden kwamen mijn dochter en ik om een urn uit te zoeken voor de as van mijn vader.
  Marieke verwelkomde ons, legde van alles uit en nam uitgebreid de tijd voor ons. Dat was heel fijn. Er was genoeg keuze en na enig beraad hebben wij een mooie urn mee naar huis genomen.
  Marieke, veel dank voor de fijne begeleiding en voor de handige tips!
  Hartelijke groet, Inez en Gabi

 • #85

  Maike & Helga (dinsdag, 28 februari 2023 22:27)

  Samen met mijn moeder (voor wie de urn gaat zijn) op bezoek geweest bij Marieke. Voorafgaand fijn contact via mail en telefoon, we voelde ons erg welkom. In het echt zijn de urnen nog mooier dan op de foto’s online. Structuur, licht dat erop valt, de vorm. Echte kunst. Super blij met onze keuze van twee prachtige urnen. Zo bijzonder om dit samen met mam te kunnen doen en Marieke, dank voor je openheid en begeleiding. We hebben het fijn gehad ❤️

 • #84

  Anja van der linde (dinsdag, 28 februari 2023)

  Ik had al een setje gekocht een urn op een plankje afgemaakt met een hartje en een huisje omdat mijn man een bouwbedrijf had maar omdat hij het meeste in Amsterdam verbouwde had ik graag een Amsterdams huisje gewild met trap gevel. Ik belde of dat nog kon en vandaag werd ik gebeld dat de Amsterdamse huisjes klaar waren ik mocht zelfs nog kiezen....geweldig deze hartelijkheid ik heb het "gewone"huisjes terug gegeven en kreeg deze mee. Ook waren er net weer nieuwe urnen klaar echt hele mooie en je wordt zo lief en goed geholpen♡

 • #83

  Annie Eijkemans (donderdag, 23 februari 2023)

  22 februari zijn we een urn gaan uitzoeken voor de as van mijn lieve man. Wat werden we onwijs warm en lief ontvangen en wat een mooie lokatie maar vooral … wat ontzettend mooi wat jij maakt.
  In alle rust en met je lieve meedenken heb ik een prachtige urn gevonden waar ik heel blij mee ben, het plaatje was meteen compleet met de foto. Heel emotioneel maar het voelt goed.
  Ook de kleinkinderen hebben samen met jou ieder een eigen mooie mini gevonden die bij hen past en een mooi plekje krijgt bij hen.
  Heel fijn dat we jou en je prachtige werk hebben leren kennen.
  Marieke heel erg bedankt voor alles �

 • #82

  Henk (vrijdag, 30 december 2022 19:25)

  Half oktober hebben onze kinderen samen met Marieke ieder hun eigen urn voor mama samengesteld. Afgelopen week hebben wij ze op haar sterfdag kunnen ophalen. Marieke mijn (onze) dank voor jou warm welkom en aandacht. De uren zijn prachtig geworden en hebben elk een mooi plekje gekregen. Nogmaals onze dank ♡

 • #81

  R.Beumer (woensdag, 21 december 2022 11:08)

  op 16 december zijn wij de urn voor onze hond op komen halen. Werden allerhartelijkst ontvangen en er werd alle tijd genomen om even te praten en de urn te bekijken. Was net zo mooi als op de website. We zijn er erg blij mee. Marieke heel hartelijk bedankt en we hebben een folder bij het dierencrematorium achter gelaten.Zij vonden de urn ook bijzonder.

 • #80

  Ilja van der Erve - Benner (zondag, 11 december 2022 10:07)

  Met lood in de schoenen gingen ik en de kinderen onderweg voor het uitzoeken van een urn voor het as van mijn lieve man. Direct bij binnenkomst voelden we ons op ons gemak door het hartelijke ontvangst van Marieke. In alle rust, met begrip, meedenken en liefde van Marieke hebben wij een prachtige urn uitgezocht, eentje die past bij mij man. Dank je wel ❤️

 • #79

  Anja van der linde (vrijdag, 25 november 2022 11:41)

  Zojuist het as van mijn man opgehaald in de prachtige urn setje die ik met marieke heb samengesteld zo stelde me zo op mijn gemak en eigenlijk toen we klaar waren en ik nog zei dat Kees een Bouwbedrijf had kwam ze met een kleinhuisje die we erbij geplaatst hebben zo op het juiste moment. Echt waar voor een waardig afscheid moet u echt gaan kijken hier. Marieke duizendmaal dank!!!

 • #78

  Marieke (dinsdag, 01 november 2022 17:31)

  Wat ontzettend mooi wat jij maakt! Wij zijn vorige week langs geweest en zijn zo onwijs lief geholpen! Het kan best lastig zijn om een urn uit te kiezen. Daar was alle begrip voor. Bedankt voor het meedenken en ons kennis laten maken met jou en je prachtige werk. ♡

 • #77

  Stans vrenegoor (zaterdag, 24 september 2022 18:16)

  Prachtige urn daar gekocht.. geweldig ontvangen en met alle liefde/rust behandeld.. er is van alles mogelijk. Prachtig Prachtig ...
  En de Rust die daar heerst..aan de Zaan
  In een woord GEWELDIG!

  Heel erg bedankt voor alles. Heel blij mee..

  Stans Vrenegoor

 • #76

  Amanda (zaterdag, 10 september 2022)

  Lieve Marieke,

  Wij willen je niet alleen ontzettend bedanken voor de prachtige urn, maar ook voor al je tijd om mee te denken, je gastvrijheid en al de extra's.

  Op een prachtige locatie maak je de mooiste dingen met zoveel passie. Dat straalt er vanaf.

  Lieve groetjes.

 • #75

  Ingrid (donderdag, 01 september 2022)

  Ik ben via het televisieprogramma over mijn lijk bij Marieke gaan kijken na het overlijden van mijn grote liefde. Wat een mooi atelier rust, achtergrond muziek en een prachtige locatie.
  We zijn op afspraak zo liefdevol geholpen door Marieke en dat is erg fijn. Het is allemaal al zo moeilijk maar door jouw geduld en aankleding van de vlinders , steentjes , waxine lichtjes en natuurlijk een prachtige urn heb ik een hele mooie plek voor mijn man kunnen maken in de kast.
  Het is een hele mooie warme plek geworden waar ik bij kan huilen en stil kan staan dat je nog steeds dicht bij mij bent.
  Lieve Marieke dank je wel voor wie je ben.
  Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt❤️.

  Liefs Ingrid x

 • #74

  Petra (zaterdag, 27 augustus 2022 23:05)

  2,5 jaar heb ik gezocht naar de ultieme
  Plek om mijn zus een mooi plekje te geven.
  Nu staat hij op mijn tv kastje en kan ik hem vanuit mijn stoel bewonderen.
  Heel gelukkig met mijn prachtige urn. Wat een ongelofelijk talent heeft Marieke.

 • #73

  Romée (maandag, 22 augustus 2022 11:53)

  Vandaag hebben wij als gezin 3 prachtige urnen opgehaald. Wij wilden graag een orchidee op het dekseltje. Dit omdat onze vader dol was op orchideeën dus wij vonden wel dat dit erop moest. Wij wisten dat dit een moeilijke opdracht was maar Marieke ging er meteen mee aan de slag. En wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat!

  Alle 3 onze eigen urn met de kleur die wij mooi vinden. Maar wel hebben alle 3 de urnen dezelfde orchidee die voor ons erg belangrijk is.

  Mariek super erg bedankt voor deze mooie urnen ze krijgen een mooie plek in onze woonkamer.

 • #72

  Annet (donderdag, 04 augustus 2022 18:49)

  Prachtige kleine urn aangeschaft. Met zeer veel precisie, vakmanschap, liefde voor het vak en oog voor detail gemaakt. Het kleine hartje aan de binnenkant van sluiting vond ik een bijzonder waardevolle verrassing. Hartelijk dank!

 • #71

  Thyrza (zaterdag, 23 juli 2022 16:03)

  Vandaag een prachtige bestelling mogen ontvangen. De kleur is ook zo mooi! Wat een goede service is er ook geleverd. Marieke neemt de tijd voor je zodat alles naar wens is. Het neemt verdriet niet weg maar het zorgt er wel voor dat dit allemaal een mooi plaatsje krijgt. Bedankt voor alles!

 • #70

  Ellen van S. (woensdag, 06 juli 2022 18:22)

  Wat een prachtige mini urn. De kleur is zo mooi, en de maat is helemaal goed. Bescheiden, maar zeer smaakvol. En dan nog zo'n lief cadeautje er bij.
  Warm aanbevolen!

 • #69

  Luus Consten (zaterdag, 18 juni 2022 12:44)

  Vandaag per post de bestelde urnen ontvangen. Ik werd erg emotioneel bij het openen van de doos. Maar wat fijn dat je daarna dan denkt WAUW, want wat zijn ze mooi: de urn en de mini urn!! Ik ben blij met mijn keus en heel blij met de uitvoering. Marieke bedankt, ook voor de fijne attenties die erbij zaten.

 • #68

  Sujong Han (vrijdag, 17 juni 2022 15:55)

  Ik ben heel blij met de mini urn die je ter plekke voor mij hebt aangepast. Dank ook voor je vriendelijke ontvangst en kundige advies.

 • #67

  Marion Quaedvlieg (vrijdag, 17 juni 2022 07:50)

  Heel mooi gemaakt!
  Voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
  De mini urn krijgt een mooi plekje in mijn woonkamer.

  Marieke, bedankt!

 • #66

  Eric Huizingh (vrijdag, 10 juni 2022 07:18)

  Ten eerste is Marieke en schat van en persoon, ze neemt alle tijd voor je om jou wensen duidelijk te krijgen en je op je gemak te laten voelen.
  Marieke tovert de mooiste dingen uit laadjes en bakjes om aanvulling te geven aan de geweldige mooie urnen.
  Dank je wel lieve Marieke, dank je voor wie je bent ���

 • #65

  Ellen Hanselaar (woensdag, 08 juni 2022 00:40)

  Ook ik ben via het programma "Over mijn lijk" bij Marieke terecht gekomen voor een urn. Ik vond de urn die Kiki had uitgekozen bijzonder en ben op zoek gegaan naar de maakster hiervan.

  Ik heb ervoor gekozen om naar het atelier te gaan omdat ik toch graag alles zelf wilde bekijken. Kleuren en maten kunnen zien. Heel blij dat ik dat heb gedaan.
  Warm welkom en Marieke neemt echt de tijd, denkt en kijkt mee.

  Erg fijn dat een bezoek aan het atelier alleen op afspraak kan. Dat geeft rust en ruimte. Op mijn gemakje alles bekijken, zoeken en vragen stellen. En Marieke heeft de tijd. Fijn

  Ik had eigenlijk met één blik al de juiste mini-urn gevonden. Nog even een vergelijking met een paar andere maar die eerste was het uiteindelijk.

  Ook erg blij met alle vlinders, groot en klein. Ze krijgen een mooi plekje.

  Dankjewel Marieke

 • #64

  JolandavanVuuren (zaterdag, 04 juni 2022 17:25)

  Vandaag de mooie turqoise mini urn met vlinder voor mijn vader zijn as ontvangen.
  Hij was met aandacht en heel goed verpakt.

  Ik had Marieke gevraagd of het mogelijk was daar mijn vader van gele bloemen hield om er een klein geel bloemetje bij te maken. Heel lief dat Marieke hier direct op inging en een aantal mogelijkheden mailde.

  Ik ben heel erg dankbaar en blij met het mooie resultaat. Samen met het gele hartje krijgt mijn vader nu een mooi bijzonder plekje bij ons thuis.

  Ik beveel Marieke haar kunstwerken heel erg aan. Zij maakt met veel liefde en gevoel voor een ieder een unieke mogelijkheid om een dierbare te herinneren.

  Heel erg bedankt Marieke
  Liefs
  Jolanda

 • #63

  Lynn Koster (zondag, 29 mei 2022 19:39)

  Voor de as van mijn lieve moeder heb ik via de website een mini-urn uitgekozen.
  Het is een prachtig urn. Verfijnd, met aandacht en zorg vervaardigd. Ik ben erg dankbaar dat ik de as van mijn moeder een plekje in deze urn heb gegeven.
 • #62

  Xandra Portier (zaterdag, 28 mei 2022 20:21)

  Na 28 jaar is het graf van mijn moeder (helaas) ontruimd, en mocht ik het as van mijn moeder in een prachtige urn van Marieke doen. De urn werd vandaag geleverd, samen met een mooi hartje en een prachtige vlinder.

  Het betekent zo veel voor mij en ik ben je zo dankbaar, het is prachtig!!

  Dankjewel lieve Marieke,
  veel liefs Xandra

 • #61

  Stephanie en Niels Troost (donderdag, 14 april 2022 17:04)

  Wij hebben onze dochter verloren met 19 weken zwangerschap. Met veel persoonlijke aandacht een hele mooie kleine urn kunnen kiezen. Er werd goed met ons meegedacht en er was veel aandacht en empathie voor onze situatie. Ze heeft ons enorm geholpen met een stukje verwerken van ons verdriet. Daarnaast nog een mooi hart gekocht en 2 vlinder koelkastmagneten (cadeaus voor moederdag). Ik raad dit atelier echt aan.

 • #60

  Agnes Levels (dinsdag, 12 april 2022 22:17)

  Nu dat ik mijn beide ouders heb verloren was ik op zoek naar gezamenlijk herdenkingsplekje,ik ben bij Urn atelier Vergouw terecht gekomen en ik kan zeggen dat dit al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Prachtig gemaakt urn waar ik mijn beide ouders kan “ bewaren”, Marieke heeft geweldig haar werk gedaan. Super spontane, enthousiaste vrouw met hart voor de andere. Ik ben blij dat ik heb mogen ontmoeten

 • #59

  Tess (donderdag, 17 maart 2022 19:13)

  Een warm welkom direct bij binnenkomst ❤️
  Eerst zou ik mijn bestelling willen plaatsen op de website, toch besloten om langs te gaan bij het mooie atelier van Marieke.
  Erg blij dat ik toch langs ben gegaan en heel fijn dat Marieke met ons mee dacht.

  Heel erg bedankt!