Gastenboek

Met ruim 20 jaar ervaring specialiseer ik mij alweer bijna 12 jaar in het maken van keramische urnen wat ik met veel liefde en aandacht doe.
Dit leverde vele mooie ontmoetingen en gesprekken op.
Heeft u ook een asbestemming in mijn atelier gekocht of besteld via mijn webshop en bent u tevreden over het product en de verkoop?
Een kleine reactie in mijn gastenboek wordt zeer op prijs gesteld.
 
Dank je wel! ❤
Commentaren: 79
 • #79

  Anja van der linde (vrijdag, 25 november 2022 11:41)

  Zojuist het as van mijn man opgehaald in de prachtige urn setje die ik met marieke heb samengesteld zo stelde me zo op mijn gemak en eigenlijk toen we klaar waren en ik nog zei dat Kees een Bouwbedrijf had kwam ze met een kleinhuisje die we erbij geplaatst hebben zo op het juiste moment. Echt waar voor een waardig afscheid moet u echt gaan kijken hier. Marieke duizendmaal dank!!!

 • #78

  Marieke (dinsdag, 01 november 2022 17:31)

  Wat ontzettend mooi wat jij maakt! Wij zijn vorige week langs geweest en zijn zo onwijs lief geholpen! Het kan best lastig zijn om een urn uit te kiezen. Daar was alle begrip voor. Bedankt voor het meedenken en ons kennis laten maken met jou en je prachtige werk. ♡

 • #77

  Stans vrenegoor (zaterdag, 24 september 2022 18:16)

  Prachtige urn daar gekocht.. geweldig ontvangen en met alle liefde/rust behandeld.. er is van alles mogelijk. Prachtig Prachtig ...
  En de Rust die daar heerst..aan de Zaan
  In een woord GEWELDIG!

  Heel erg bedankt voor alles. Heel blij mee..

  Stans Vrenegoor

 • #76

  Amanda (zaterdag, 10 september 2022)

  Lieve Marieke,

  Wij willen je niet alleen ontzettend bedanken voor de prachtige urn, maar ook voor al je tijd om mee te denken, je gastvrijheid en al de extra's.

  Op een prachtige locatie maak je de mooiste dingen met zoveel passie. Dat straalt er vanaf.

  Lieve groetjes.

 • #75

  Ingrid (donderdag, 01 september 2022)

  Ik ben via het televisieprogramma over mijn lijk bij Marieke gaan kijken na het overlijden van mijn grote liefde. Wat een mooi atelier rust, achtergrond muziek en een prachtige locatie.
  We zijn op afspraak zo liefdevol geholpen door Marieke en dat is erg fijn. Het is allemaal al zo moeilijk maar door jouw geduld en aankleding van de vlinders , steentjes , waxine lichtjes en natuurlijk een prachtige urn heb ik een hele mooie plek voor mijn man kunnen maken in de kast.
  Het is een hele mooie warme plek geworden waar ik bij kan huilen en stil kan staan dat je nog steeds dicht bij mij bent.
  Lieve Marieke dank je wel voor wie je ben.
  Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt❤️.

  Liefs Ingrid x

 • #74

  Petra (zaterdag, 27 augustus 2022 23:05)

  2,5 jaar heb ik gezocht naar de ultieme
  Plek om mijn zus een mooi plekje te geven.
  Nu staat hij op mijn tv kastje en kan ik hem vanuit mijn stoel bewonderen.
  Heel gelukkig met mijn prachtige urn. Wat een ongelofelijk talent heeft Marieke.

 • #73

  Romée (maandag, 22 augustus 2022 11:53)

  Vandaag hebben wij als gezin 3 prachtige urnen opgehaald. Wij wilden graag een orchidee op het dekseltje. Dit omdat onze vader dol was op orchideeën dus wij vonden wel dat dit erop moest. Wij wisten dat dit een moeilijke opdracht was maar Marieke ging er meteen mee aan de slag. En wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat!

  Alle 3 onze eigen urn met de kleur die wij mooi vinden. Maar wel hebben alle 3 de urnen dezelfde orchidee die voor ons erg belangrijk is.

  Mariek super erg bedankt voor deze mooie urnen ze krijgen een mooie plek in onze woonkamer.

 • #72

  Annet (donderdag, 04 augustus 2022 18:49)

  Prachtige kleine urn aangeschaft. Met zeer veel precisie, vakmanschap, liefde voor het vak en oog voor detail gemaakt. Het kleine hartje aan de binnenkant van sluiting vond ik een bijzonder waardevolle verrassing. Hartelijk dank!

 • #71

  Thyrza (zaterdag, 23 juli 2022 16:03)

  Vandaag een prachtige bestelling mogen ontvangen. De kleur is ook zo mooi! Wat een goede service is er ook geleverd. Marieke neemt de tijd voor je zodat alles naar wens is. Het neemt verdriet niet weg maar het zorgt er wel voor dat dit allemaal een mooi plaatsje krijgt. Bedankt voor alles!

 • #70

  Ellen van S. (woensdag, 06 juli 2022 18:22)

  Wat een prachtige mini urn. De kleur is zo mooi, en de maat is helemaal goed. Bescheiden, maar zeer smaakvol. En dan nog zo'n lief cadeautje er bij.
  Warm aanbevolen!

 • #69

  Luus Consten (zaterdag, 18 juni 2022 12:44)

  Vandaag per post de bestelde urnen ontvangen. Ik werd erg emotioneel bij het openen van de doos. Maar wat fijn dat je daarna dan denkt WAUW, want wat zijn ze mooi: de urn en de mini urn!! Ik ben blij met mijn keus en heel blij met de uitvoering. Marieke bedankt, ook voor de fijne attenties die erbij zaten.

 • #68

  Sujong Han (vrijdag, 17 juni 2022 15:55)

  Ik ben heel blij met de mini urn die je ter plekke voor mij hebt aangepast. Dank ook voor je vriendelijke ontvangst en kundige advies.

 • #67

  Marion Quaedvlieg (vrijdag, 17 juni 2022 07:50)

  Heel mooi gemaakt!
  Voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
  De mini urn krijgt een mooi plekje in mijn woonkamer.

  Marieke, bedankt!

 • #66

  Eric Huizingh (vrijdag, 10 juni 2022 07:18)

  Ten eerste is Marieke en schat van en persoon, ze neemt alle tijd voor je om jou wensen duidelijk te krijgen en je op je gemak te laten voelen.
  Marieke tovert de mooiste dingen uit laadjes en bakjes om aanvulling te geven aan de geweldige mooie urnen.
  Dank je wel lieve Marieke, dank je voor wie je bent ���

 • #65

  Ellen Hanselaar (woensdag, 08 juni 2022 00:40)

  Ook ik ben via het programma "Over mijn lijk" bij Marieke terecht gekomen voor een urn. Ik vond de urn die Kiki had uitgekozen bijzonder en ben op zoek gegaan naar de maakster hiervan.

  Ik heb ervoor gekozen om naar het atelier te gaan omdat ik toch graag alles zelf wilde bekijken. Kleuren en maten kunnen zien. Heel blij dat ik dat heb gedaan.
  Warm welkom en Marieke neemt echt de tijd, denkt en kijkt mee.

  Erg fijn dat een bezoek aan het atelier alleen op afspraak kan. Dat geeft rust en ruimte. Op mijn gemakje alles bekijken, zoeken en vragen stellen. En Marieke heeft de tijd. Fijn

  Ik had eigenlijk met één blik al de juiste mini-urn gevonden. Nog even een vergelijking met een paar andere maar die eerste was het uiteindelijk.

  Ook erg blij met alle vlinders, groot en klein. Ze krijgen een mooi plekje.

  Dankjewel Marieke

 • #64

  JolandavanVuuren (zaterdag, 04 juni 2022 17:25)

  Vandaag de mooie turqoise mini urn met vlinder voor mijn vader zijn as ontvangen.
  Hij was met aandacht en heel goed verpakt.

  Ik had Marieke gevraagd of het mogelijk was daar mijn vader van gele bloemen hield om er een klein geel bloemetje bij te maken. Heel lief dat Marieke hier direct op inging en een aantal mogelijkheden mailde.

  Ik ben heel erg dankbaar en blij met het mooie resultaat. Samen met het gele hartje krijgt mijn vader nu een mooi bijzonder plekje bij ons thuis.

  Ik beveel Marieke haar kunstwerken heel erg aan. Zij maakt met veel liefde en gevoel voor een ieder een unieke mogelijkheid om een dierbare te herinneren.

  Heel erg bedankt Marieke
  Liefs
  Jolanda

 • #63

  Lynn Koster (zondag, 29 mei 2022 19:39)

  Voor de as van mijn lieve moeder heb ik via de website een mini-urn uitgekozen.
  Het is een prachtig urn. Verfijnd, met aandacht en zorg vervaardigd. Ik ben erg dankbaar dat ik de as van mijn moeder een plekje in deze urn heb gegeven.
 • #62

  Xandra Portier (zaterdag, 28 mei 2022 20:21)

  Na 28 jaar is het graf van mijn moeder (helaas) ontruimd, en mocht ik het as van mijn moeder in een prachtige urn van Marieke doen. De urn werd vandaag geleverd, samen met een mooi hartje en een prachtige vlinder.

  Het betekent zo veel voor mij en ik ben je zo dankbaar, het is prachtig!!

  Dankjewel lieve Marieke,
  veel liefs Xandra

 • #61

  Stephanie en Niels Troost (donderdag, 14 april 2022 17:04)

  Wij hebben onze dochter verloren met 19 weken zwangerschap. Met veel persoonlijke aandacht een hele mooie kleine urn kunnen kiezen. Er werd goed met ons meegedacht en er was veel aandacht en empathie voor onze situatie. Ze heeft ons enorm geholpen met een stukje verwerken van ons verdriet. Daarnaast nog een mooi hart gekocht en 2 vlinder koelkastmagneten (cadeaus voor moederdag). Ik raad dit atelier echt aan.

 • #60

  Agnes Levels (dinsdag, 12 april 2022 22:17)

  Nu dat ik mijn beide ouders heb verloren was ik op zoek naar gezamenlijk herdenkingsplekje,ik ben bij Urn atelier Vergouw terecht gekomen en ik kan zeggen dat dit al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Prachtig gemaakt urn waar ik mijn beide ouders kan “ bewaren”, Marieke heeft geweldig haar werk gedaan. Super spontane, enthousiaste vrouw met hart voor de andere. Ik ben blij dat ik heb mogen ontmoeten

 • #59

  Tess (donderdag, 17 maart 2022 19:13)

  Een warm welkom direct bij binnenkomst ❤️
  Eerst zou ik mijn bestelling willen plaatsen op de website, toch besloten om langs te gaan bij het mooie atelier van Marieke.
  Erg blij dat ik toch langs ben gegaan en heel fijn dat Marieke met ons mee dacht.

  Heel erg bedankt!

 • #58

  Karin (dinsdag, 15 maart 2022 22:57)

  Vandaag 1 kleine urn en 2 × een mini urn ontvangen.
  Wat een prachtige kunstwerken, dankjewel!

 • #57

  Marion Koenen (zaterdag, 12 maart 2022 12:51)

  Na lang te hebben gezocht naar een speciale unieke urn, hem gevonden bij Marieke. Met heel veel zorg was deze super goed verpakt voor verzending. Hierna nog 3 Mini urnen besteld in de zelfde lijn. Het was heel fijn dat er telefonisch goed contact was, en Marieke diverse mogelijkheden liet zien hoe dit bij elkaar eruit kwam te zien via foto's.
  We zijn van A t/m Z zeer tevreden, en wensen Marieke heel veel succes.

 • #56

  Mark Engels (maandag, 07 maart 2022 03:04)

  Wat een warm onthaal.
  Toch een hele fijne plek.
  Rust en souplesse.
  Dank je wel.
  MMM

 • #55

  Corien (zondag, 06 maart 2022 10:28)

  Na veel zoeken op internet, kwam ik toch steeds weer uit bij Urn atelier Vergouw. Een mooi atelier met veel keus op een prachtige locatie. We zijn netjes geholpen, Marieke nam de tijd. En de urn is natuurlijk erg mooi. Dankjewel

 • #54

  Frits (donderdag, 03 maart 2022 22:29)

  In een moeilijke periode een bezoek gebracht aan het atelier. En dit was zeker de moeite waard. Meteen bij binnenkomst voelden wij ons op ons gemak bij Marieke. In alle rust de tijd genomen om urnen te kijken en uit te zoeken. Door de ervaring van Marieke dacht zij goed met ons mee en hebben wij een mooie keuze kunnen maken. Dank Marieke voor de hartelijke ontvangst en het meedenken.

 • #53

  Raymond (donderdag, 03 maart 2022 17:48)

  Vandaag hebben we het aterlier bezocht. Een unieke locatie en een bijzonder gastvrije ontvangst waar we in alle rust een prachtige urn hebben uitgekozen. Dank je wel, Marieke.

 • #52

  Brigit (zaterdag, 26 februari 2022 16:25)

  Omdat Zaandijk ver bij mij uit de buurt is, heb ik een kleine urn online besteld. Deze werd vlot geleverd en was super goed verpakt. Het is een waar kunststukje en zeker niet direct als urn herkenbaar. Ik ben er heel blij mee en heb zo mijn overleden partner alsnog een beetje bij mij.

 • #51

  Bart (zaterdag, 19 februari 2022 16:47)

  Breed en mooi aanbod van unieke urnen. Gastvrije ontvangst door Marieke. Ook door uitgebreide info op de website was de keuze snel gemaakt. Mooi kunstwerkje ter nagedachtenis voor vele jaren!

 • #50

  Saskia Kikkert (donderdag, 10 februari 2022 13:14)

  Na de aflevering van "Over mijn lijk" bij Marieke uitgekomen. We hebben een mini urn besteld. Marieke heeft voor de versiering van het deksel diverse foto's met opties gestuurd.
  De urn heeft een mooi plekje in ons huis gekregen. Het is een echt kunstwerkje.
  Dank je wel Marieke!

 • #49

  Mieke (maandag, 07 februari 2022 15:48)

  Na veel sites te hebben bezocht, na het zien van de uitzending over mijn lijk, op de site van Marieke uitgekomen. Vandaag de urn ontvangen die we hadden uitgekozen. Alles vlekkeloos verlopen. Dankjewel

 • #48

  Robin (zaterdag, 05 februari 2022 22:03)

  Een unieke plek waar een unieke vrouw haar roeping volgt. Haar passie combineren met iets kunnen bijdragen aan de mens.
  Afgelopen woensdag werd ik warm verwelkomt door Marieke. Bij binnenkomst keek ik mijn ogen uit, wat een prachtig atelier. Voor af had ik al een idee welke urn ik graag zou willen. Deze urn was in het echt nog mooier dan verwacht. Zelfs het inpakken word met aandacht gedaan, de urn zit extreem goed verpakt en wordt in een handige tas gedaan. De begeleiding en uitleg heeft er voor gezorgd dat het uitzoeken van een urn een prettige en fijne ervaring was.
  Veel dank Marieke!

 • #47

  L. Catsman (dinsdag, 01 februari 2022 14:26)

  Urn is zonder problemen afgeleverd.
  Ziet er prachtig uit, geheel in stijl van mijn dierbare overleden echtgenoot.
  Dank u wel

 • #46

  sabrina (woensdag, 26 januari 2022 18:52)

  na vele malen de site te hebben bezocht, keuze stress, een hele mooie urn besteld. De urn is nog mooier dan ik verwacht had. Handjes waarop een kommetje bij besteld en deze is ook helemaal naar wens, kreeg er zelfs wierrookstokjes bij die lekker ruiken. ook was de zending zeer goed ingepakt. Al met al zeker een aanrader en mocht ik nog een urn nodig hebben, bestel ik zeker weer bij atelier vergouw!

 • #45

  Remco en Annelies (maandag, 17 januari 2022 18:06)

  Wat een prachtig werk leverd Marieke! Erg mooie en unieke urnen maakt ze. Een prachtige atelier op erg mooie locatie langs het water. Zulke mooie producten dat het erg lastig was om iets uit te kiezen. Dank je wel Marieke, hij heeft een mooi plekje gekregen in de kast.

 • #44

  Marvin (maandag, 03 januari 2022 15:21)

  Mijn moeder en ik kregen een hartelijke ontvangst in het atelier van Marieke. En wat een mooie plek! De raku-gestookte urn die we online hadden uitgezocht stond al klaar voor ons. Marieke heeft voor ons de as overgezet en daarna werd de urn goed verpakt. Aan alles was gedacht, zelfs een tas waarin de urn vervoerd kon worden.
  Wij keken onze ogen uit in het atelier, stuk voor stuk zijn het mooie werken die Marieke maakt. We zijn dan ook heel blij met de gekozen urn die inmiddels een plekje in huis heeft gekregen. Nogmaals dank.

  Hartelijke groet,
  Marvin

 • #43

  Andrea (woensdag, 22 december 2021 11:24)

  Vandaag de urn ontvangen om de as van mijn vader in te bewaren. Het is een waar kunstwerkje. Prachtige kleur urn met de fijne vlindertjes en bloemetjes op de deksel en bovenkant. Ik ben er heel blij mee!
  De urn was goed verpakt geleverd.
  Dank je wel Marieke.

 • #42

  Kathleen (woensdag, 08 december 2021 10:07)

  Helemaal overtuigd dat dit de mooiste urnen zijn !
  In het echt nog veel mooier dan op foto.
  Zeer vriendelijke en behulpzame online communicatie.
  Urn mooi en veilig verpakt thuis geleverd.
  Ik ben enorm trots dat ik met deze urn onze mama dicht bij me kan houden.

  Groetjes Kathleen

 • #41

  Susanne van der Raaij (zaterdag, 20 november 2021 12:26)

  Wat een bijzondere plek! Wij werden met veel warmte ontvangen door Marieke. Wij hebben een heel mooie urn voor onze moeder en vrouw uitgezocht. Het voelt als een laatste eerbetoon aan onze moeder en vrouw. Heel blij met jouw kunstwerk Marieke liefs Piet, Mira en Susanne

 • #40

  Fanny (donderdag, 21 oktober 2021 15:05)

  Ik heb diverse keren de website van Marieke bezocht om er zeker van te zijn dat ik de juiste urn zou bestellen, zo online. Mijn gevoel veranderde niet en ik heb gisteren mijn urn met de post mogen ontvangen. Ik zag dat mijn kleine urn met veel zorg en liefde was ingepakt. Dank hiervoor.
  En wat ben ik blij met dit mooie kunstwerk. De grootte, de kleur, de afwerking en de vlinder, kortom alles klopte. Wat bijzonder mooi om dit in mijn huiskamer te hebben. nogmaals hartelijk dank hiervoor.

 • #39

  Fishje (dinsdag, 24 augustus 2021 22:03)

  Heel mooi klein urntje , een aparte , geen 1000 in een dozijn model . Toevallig kwam ik deze site tegen , ben er blij mee

 • #38

  Diana (zondag, 22 augustus 2021 11:11)

  Zo blij dat ik de website van Marieke tegen ben gekomen. Ivm de afstand heeft zij ons een aantal foto's en zelfs een filmpje gestuurd. Niets was haar teveel.
  De keuze was daardoor snel gemaakt. We hebben de urn zelfs al binnen. Zorgvuldig ingepakt. Deze overtreft zelfs onze verwachtingen. Hij is werkelijk prachtig..
  We zijn blij dat we onze moeder nu een mooi plekje kunnen geven thuis. Daar waar ze het liefst was.
  Marieke, heel erg bedankt voor het meedenken.
  En succes verder met het maken van al het moois! Gr. Diana

 • #37

  Carin/Paul (vrijdag, 20 augustus 2021 19:50)

  Vandaag onze prachtige urn opgehaald bij Marieke.
  Wat een mooie keramische urnen heeft/maakt zij in haar atelier in Zaandijk. Marieke heeft ons heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze urn.
  Bedankt Marieke ��

 • #36

  Melissa (donderdag, 05 augustus 2021 20:29)

  Wat ben ik blij dat ik Urn atelier Vergouw tegenkwam online.
  De website en het filmpje gaven direct al een warm en fijn gevoel. Na ons telefonische gesprek wist ik zeker dat mijn man en ik bij Marieke aan het juiste adres waren. Vandaag bleek mijn voorgevoel volledig te kloppen, hoe gepassioneerd er gesproken word over deze mooie kunstwerken, het warme ontvangst en de goede hulp maakt de urn nog vele malen meer uniek en bijzonder. Naast dat wij nu een prachtig stuk hebben staan waar een mooie herinnering in zit, zal de ervaring die wij hadden bij Marieke ons zeker bij blijven bij het kijken naar haar werk. Tot de kleinste details zoals het hartje onder het deksel, alles is perfect.

  Marieke, dank voor de tijd, de aandacht, de hulp en het luisteren naar ons verhaal!

  Martin en Melissa

 • #35

  Rob (vrijdag, 30 juli 2021 17:31)

  Wat was ik blij toen ik samen met mijn broer Hans vanochtend bij Marieke wegging met een prachtige urn. Een urn voor mijn grote liefde José. Een urn die niet alleen uiterlijk prachtig is, maar ook een mooi en fijn gevoel meedraagt. En dat vind ik minstens zo belangrijk. Met dank aan Marieke.
  Met de hartelijke en ingetogen ontvangst gister stelde zij ons meteen op ons gemak. Huiselijk aan de 'atelier'tafel met een kopje koffie / thee dacht Marieke op een warme en creatieve manier mee. Luisterend, inlevend en alle tijd nemend. Zo kwamen we samen en stapsgewijs tot iets heel moois.
  Dankjewel voor het kunstwerk, dankjewel voor het fijne gevoel wat jij daaraan verbonden hebt.

 • #34

  Ann Batsleer (vrijdag, 30 juli 2021 10:15)

  Marieke is zo een warme, pure, enthousiaste vrouw. Die ons heel hartelijk heeft ontvangen, we voelde ons onmiddellijk thuis en ontspannen. Deze gave vind je ook terug in haar urnen. Elk stuk is uniek en met veel passie gemaakt. We zijn zo blij dat we deze rit vanuit België hebben gedaan. Het was een hartverwarmende en onvergetelijke dag. Marieke geeft je de tijd om rustig je eigen gevoel te volgen en voor een urne te gaan dat volledig in het plaatje past. Dank je wel hiervoor! Met veel liefde kijken en bewonderen we onze persoonlijke hondenurn. Het geeft ons rust en verwerking van de zoveel mooie herinneringen dat we met onze Emmo hond beleefd hebben. liefs Ann, Nik, Tijl, Guusje *

 • #33

  Patricia Vreugdenhil (maandag, 19 juli 2021 10:57)

  Onder de indruk van de unieke uitstraling van de urn en de oprechte warmte van Marieke. Een waardevolle bijdrage voor de verwerking van het overlijden van mijn Jan.

 • #32

  ilse gijsberts (vrijdag, 09 juli 2021 12:42)

  Iets langer dan ‘n maand geleden hebben wij tot ons grote verdriet onze hond op jonge leeftijd moeten laten inslapen. Op het moment dat wij onze hond lieten cremeren, lazen vrienden van ons in ‘n lokaal krantje over het urn atelier..Omdat onze hond ‘n Japanse naam heeft en de urnen ‘n duidelijke Aziatische invloed hebben en gestookt zijn volgens de traditionele Japanse raku techniek, wilden onze vrienden ons graag ‘n urn van het urn atelier cadeau doen. Ook zij waren ontzettend dol op onze hond en door onze honden, hebben wij elkaar leren kennen... Dat zij ons ‘n urn cadeau wilden doen was ‘n ontzettend mooi en symbolisch gebaar...

  We zijn met onze vrienden naar het atelier gegaan en daar werden wij zeer gastvrij ontvangen door Marieke. Er was ‘n grote selectie prachtige urnen maar mijn man en ik hadden niet heel veel tijd nodig om te beslissen want bijna tegelijkertijd zagen we beiden de urn die we helemaal bij onze Aibo vonden passen...’N prachtige urn die geïnspireerd leek op de Japanse hemelpoort. Ondanks dat ons verdriet om onze hond nog onevenredig groot is, biedt deze urn ons troost door zijn schoonheid en door het mooie en symbolische gebaar van onze vrienden. Een eerbetoon aan onze geweldige en lieve hond.

  Dank Marieke voor je ontzettend warme ontvangst en je prachtige kunstwerk dat zo ontzettend bij onze grote liefde past.

 • #31

  Frank Kreuger (donderdag, 01 juli 2021 09:39)

  Mijn dochter had het atelier van Marieke op internet gevonden en het werk sprak haar meteen aan vooral ook door de Aziatische invloeden in haar werk. Na een telefonische afspraak gemaakt te hebben zijn we gisteren naar het atelier geweest waar we allerhartelijkst werden ontvangen. Mijn dochter had haar keuze grotendeels al via de website gemaakt en dat bleek tijdens het bezoek aan het atelier ook de juiste keuze te zijn voor haar.
  Zelf had ik mijn keuze ook al snel gemaakt ondanks de ruime sortering die er stond. Dit alles onder het genot van koffie en thee en een leuk gesprek met Marieke.

  Marieke is erg gastvrij en je voelt je er op je gemak. Enorm veel dank hiervoor.

 • #30

  Adje van Graafeiland & Ton van der Windt (zaterdag, 19 juni 2021 13:03)

  Enkele weken geleden hebben wij onze hond in moeten laten slapen en na crematie haar as mee gekregen in een eenvoudige urn. Alsof het zo moest zijn, lazen wij kort daarop een artikel in de krant over Urn Atelier Vergouw . Wat we hierin hebben gelezen sprak ons erg aan. We hebben toen contact opgenomen en een afspraak gemaakt.
  Onlangs hebben wij een urn opgehaald bij Marieke Vergouw, na een hartelijk ontvangst en met geduld en begrip heeft ze ons een aantal van haar ambachtelijke keramieken laten zien en ons daarbij de tijd en advies gegeven, zodat we een keus konden maken. In haar atelier hangt een zeer prettige sfeer en ze maakt daar hele fraaie werkstukken. Wij hebben veel bewondering voor de manier waarop zij dit doet en zijn dan ook bijzonder blij met de wetenschap dat haar atelier bestaat en geven dit zeker door.