Gastenboek

Met ruim 20 jaar ervaring specialiseer ik mij alweer 11 jaar in het maken van keramische urnen wat ik met veel liefde en aandacht doe.
Dit leverde vele mooie ontmoetingen en gesprekken op.
Heeft u ook een asbestemming in mijn atelier gekocht of besteld via mijn webshop en bent u tevreden over het product en de verkoop?
Een kleine reactie in mijn gastenboek wordt zeer op prijs gesteld.
 
Dank je wel! ❤
Commentaren: 61
 • #61

  Stephanie en Niels Troost (donderdag, 14 april 2022 17:04)

  Wij hebben onze dochter verloren met 19 weken zwangerschap. Met veel persoonlijke aandacht een hele mooie kleine urn kunnen kiezen. Er werd goed met ons meegedacht en er was veel aandacht en empathie voor onze situatie. Ze heeft ons enorm geholpen met een stukje verwerken van ons verdriet. Daarnaast nog een mooi hart gekocht en 2 vlinder koelkastmagneten (cadeaus voor moederdag). Ik raad dit atelier echt aan.

 • #60

  Agnes Levels (dinsdag, 12 april 2022 22:17)

  Nu dat ik mijn beide ouders heb verloren was ik op zoek naar gezamenlijk herdenkingsplekje,ik ben bij Urn atelier Vergouw terecht gekomen en ik kan zeggen dat dit al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Prachtig gemaakt urn waar ik mijn beide ouders kan “ bewaren”, Marieke heeft geweldig haar werk gedaan. Super spontane, enthousiaste vrouw met hart voor de andere. Ik ben blij dat ik heb mogen ontmoeten

 • #59

  Tess (donderdag, 17 maart 2022 19:13)

  Een warm welkom direct bij binnenkomst ❤️
  Eerst zou ik mijn bestelling willen plaatsen op de website, toch besloten om langs te gaan bij het mooie atelier van Marieke.
  Erg blij dat ik toch langs ben gegaan en heel fijn dat Marieke met ons mee dacht.

  Heel erg bedankt!

 • #58

  Karin (dinsdag, 15 maart 2022 22:57)

  Vandaag 1 kleine urn en 2 × een mini urn ontvangen.
  Wat een prachtige kunstwerken, dankjewel!

 • #57

  Marion Koenen (zaterdag, 12 maart 2022 12:51)

  Na lang te hebben gezocht naar een speciale unieke urn, hem gevonden bij Marieke. Met heel veel zorg was deze super goed verpakt voor verzending. Hierna nog 3 Mini urnen besteld in de zelfde lijn. Het was heel fijn dat er telefonisch goed contact was, en Marieke diverse mogelijkheden liet zien hoe dit bij elkaar eruit kwam te zien via foto's.
  We zijn van A t/m Z zeer tevreden, en wensen Marieke heel veel succes.

 • #56

  Mark Engels (maandag, 07 maart 2022 03:04)

  Wat een warm onthaal.
  Toch een hele fijne plek.
  Rust en souplesse.
  Dank je wel.
  MMM

 • #55

  Corien (zondag, 06 maart 2022 10:28)

  Na veel zoeken op internet, kwam ik toch steeds weer uit bij Urn atelier Vergouw. Een mooi atelier met veel keus op een prachtige locatie. We zijn netjes geholpen, Marieke nam de tijd. En de urn is natuurlijk erg mooi. Dankjewel

 • #54

  Frits (donderdag, 03 maart 2022 22:29)

  In een moeilijke periode een bezoek gebracht aan het atelier. En dit was zeker de moeite waard. Meteen bij binnenkomst voelden wij ons op ons gemak bij Marieke. In alle rust de tijd genomen om urnen te kijken en uit te zoeken. Door de ervaring van Marieke dacht zij goed met ons mee en hebben wij een mooie keuze kunnen maken. Dank Marieke voor de hartelijke ontvangst en het meedenken.

 • #53

  Raymond (donderdag, 03 maart 2022 17:48)

  Vandaag hebben we het aterlier bezocht. Een unieke locatie en een bijzonder gastvrije ontvangst waar we in alle rust een prachtige urn hebben uitgekozen. Dank je wel, Marieke.

 • #52

  Brigit (zaterdag, 26 februari 2022 16:25)

  Omdat Zaandijk ver bij mij uit de buurt is, heb ik een kleine urn online besteld. Deze werd vlot geleverd en was super goed verpakt. Het is een waar kunststukje en zeker niet direct als urn herkenbaar. Ik ben er heel blij mee en heb zo mijn overleden partner alsnog een beetje bij mij.

 • #51

  Bart (zaterdag, 19 februari 2022 16:47)

  Breed en mooi aanbod van unieke urnen. Gastvrije ontvangst door Marieke. Ook door uitgebreide info op de website was de keuze snel gemaakt. Mooi kunstwerkje ter nagedachtenis voor vele jaren!

 • #50

  Saskia Kikkert (donderdag, 10 februari 2022 13:14)

  Na de aflevering van "Over mijn lijk" bij Marieke uitgekomen. We hebben een mini urn besteld. Marieke heeft voor de versiering van het deksel diverse foto's met opties gestuurd.
  De urn heeft een mooi plekje in ons huis gekregen. Het is een echt kunstwerkje.
  Dank je wel Marieke!

 • #49

  Mieke (maandag, 07 februari 2022 15:48)

  Na veel sites te hebben bezocht, na het zien van de uitzending over mijn lijk, op de site van Marieke uitgekomen. Vandaag de urn ontvangen die we hadden uitgekozen. Alles vlekkeloos verlopen. Dankjewel

 • #48

  Robin (zaterdag, 05 februari 2022 22:03)

  Een unieke plek waar een unieke vrouw haar roeping volgt. Haar passie combineren met iets kunnen bijdragen aan de mens.
  Afgelopen woensdag werd ik warm verwelkomt door Marieke. Bij binnenkomst keek ik mijn ogen uit, wat een prachtig atelier. Voor af had ik al een idee welke urn ik graag zou willen. Deze urn was in het echt nog mooier dan verwacht. Zelfs het inpakken word met aandacht gedaan, de urn zit extreem goed verpakt en wordt in een handige tas gedaan. De begeleiding en uitleg heeft er voor gezorgd dat het uitzoeken van een urn een prettige en fijne ervaring was.
  Veel dank Marieke!

 • #47

  L. Catsman (dinsdag, 01 februari 2022 14:26)

  Urn is zonder problemen afgeleverd.
  Ziet er prachtig uit, geheel in stijl van mijn dierbare overleden echtgenoot.
  Dank u wel

 • #46

  sabrina (woensdag, 26 januari 2022 18:52)

  na vele malen de site te hebben bezocht, keuze stress, een hele mooie urn besteld. De urn is nog mooier dan ik verwacht had. Handjes waarop een kommetje bij besteld en deze is ook helemaal naar wens, kreeg er zelfs wierrookstokjes bij die lekker ruiken. ook was de zending zeer goed ingepakt. Al met al zeker een aanrader en mocht ik nog een urn nodig hebben, bestel ik zeker weer bij atelier vergouw!

 • #45

  Remco en Annelies (maandag, 17 januari 2022 18:06)

  Wat een prachtig werk leverd Marieke! Erg mooie en unieke urnen maakt ze. Een prachtige atelier op erg mooie locatie langs het water. Zulke mooie producten dat het erg lastig was om iets uit te kiezen. Dank je wel Marieke, hij heeft een mooi plekje gekregen in de kast.

 • #44

  Marvin (maandag, 03 januari 2022 15:21)

  Mijn moeder en ik kregen een hartelijke ontvangst in het atelier van Marieke. En wat een mooie plek! De raku-gestookte urn die we online hadden uitgezocht stond al klaar voor ons. Marieke heeft voor ons de as overgezet en daarna werd de urn goed verpakt. Aan alles was gedacht, zelfs een tas waarin de urn vervoerd kon worden.
  Wij keken onze ogen uit in het atelier, stuk voor stuk zijn het mooie werken die Marieke maakt. We zijn dan ook heel blij met de gekozen urn die inmiddels een plekje in huis heeft gekregen. Nogmaals dank.

  Hartelijke groet,
  Marvin

 • #43

  Andrea (woensdag, 22 december 2021 11:24)

  Vandaag de urn ontvangen om de as van mijn vader in te bewaren. Het is een waar kunstwerkje. Prachtige kleur urn met de fijne vlindertjes en bloemetjes op de deksel en bovenkant. Ik ben er heel blij mee!
  De urn was goed verpakt geleverd.
  Dank je wel Marieke.

 • #42

  Kathleen (woensdag, 08 december 2021 10:07)

  Helemaal overtuigd dat dit de mooiste urnen zijn !
  In het echt nog veel mooier dan op foto.
  Zeer vriendelijke en behulpzame online communicatie.
  Urn mooi en veilig verpakt thuis geleverd.
  Ik ben enorm trots dat ik met deze urn onze mama dicht bij me kan houden.

  Groetjes Kathleen

 • #41

  Susanne van der Raaij (zaterdag, 20 november 2021 12:26)

  Wat een bijzondere plek! Wij werden met veel warmte ontvangen door Marieke. Wij hebben een heel mooie urn voor onze moeder en vrouw uitgezocht. Het voelt als een laatste eerbetoon aan onze moeder en vrouw. Heel blij met jouw kunstwerk Marieke liefs Piet, Mira en Susanne

 • #40

  Fanny (donderdag, 21 oktober 2021 15:05)

  Ik heb diverse keren de website van Marieke bezocht om er zeker van te zijn dat ik de juiste urn zou bestellen, zo online. Mijn gevoel veranderde niet en ik heb gisteren mijn urn met de post mogen ontvangen. Ik zag dat mijn kleine urn met veel zorg en liefde was ingepakt. Dank hiervoor.
  En wat ben ik blij met dit mooie kunstwerk. De grootte, de kleur, de afwerking en de vlinder, kortom alles klopte. Wat bijzonder mooi om dit in mijn huiskamer te hebben. nogmaals hartelijk dank hiervoor.

 • #39

  Fishje (dinsdag, 24 augustus 2021 22:03)

  Heel mooi klein urntje , een aparte , geen 1000 in een dozijn model . Toevallig kwam ik deze site tegen , ben er blij mee

 • #38

  Diana (zondag, 22 augustus 2021 11:11)

  Zo blij dat ik de website van Marieke tegen ben gekomen. Ivm de afstand heeft zij ons een aantal foto's en zelfs een filmpje gestuurd. Niets was haar teveel.
  De keuze was daardoor snel gemaakt. We hebben de urn zelfs al binnen. Zorgvuldig ingepakt. Deze overtreft zelfs onze verwachtingen. Hij is werkelijk prachtig..
  We zijn blij dat we onze moeder nu een mooi plekje kunnen geven thuis. Daar waar ze het liefst was.
  Marieke, heel erg bedankt voor het meedenken.
  En succes verder met het maken van al het moois! Gr. Diana

 • #37

  Carin/Paul (vrijdag, 20 augustus 2021 19:50)

  Vandaag onze prachtige urn opgehaald bij Marieke.
  Wat een mooie keramische urnen heeft/maakt zij in haar atelier in Zaandijk. Marieke heeft ons heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze urn.
  Bedankt Marieke ��

 • #36

  Melissa (donderdag, 05 augustus 2021 20:29)

  Wat ben ik blij dat ik Urn atelier Vergouw tegenkwam online.
  De website en het filmpje gaven direct al een warm en fijn gevoel. Na ons telefonische gesprek wist ik zeker dat mijn man en ik bij Marieke aan het juiste adres waren. Vandaag bleek mijn voorgevoel volledig te kloppen, hoe gepassioneerd er gesproken word over deze mooie kunstwerken, het warme ontvangst en de goede hulp maakt de urn nog vele malen meer uniek en bijzonder. Naast dat wij nu een prachtig stuk hebben staan waar een mooie herinnering in zit, zal de ervaring die wij hadden bij Marieke ons zeker bij blijven bij het kijken naar haar werk. Tot de kleinste details zoals het hartje onder het deksel, alles is perfect.

  Marieke, dank voor de tijd, de aandacht, de hulp en het luisteren naar ons verhaal!

  Martin en Melissa

 • #35

  Rob (vrijdag, 30 juli 2021 17:31)

  Wat was ik blij toen ik samen met mijn broer Hans vanochtend bij Marieke wegging met een prachtige urn. Een urn voor mijn grote liefde José. Een urn die niet alleen uiterlijk prachtig is, maar ook een mooi en fijn gevoel meedraagt. En dat vind ik minstens zo belangrijk. Met dank aan Marieke.
  Met de hartelijke en ingetogen ontvangst gister stelde zij ons meteen op ons gemak. Huiselijk aan de 'atelier'tafel met een kopje koffie / thee dacht Marieke op een warme en creatieve manier mee. Luisterend, inlevend en alle tijd nemend. Zo kwamen we samen en stapsgewijs tot iets heel moois.
  Dankjewel voor het kunstwerk, dankjewel voor het fijne gevoel wat jij daaraan verbonden hebt.

 • #34

  Ann Batsleer (vrijdag, 30 juli 2021 10:15)

  Marieke is zo een warme, pure, enthousiaste vrouw. Die ons heel hartelijk heeft ontvangen, we voelde ons onmiddellijk thuis en ontspannen. Deze gave vind je ook terug in haar urnen. Elk stuk is uniek en met veel passie gemaakt. We zijn zo blij dat we deze rit vanuit België hebben gedaan. Het was een hartverwarmende en onvergetelijke dag. Marieke geeft je de tijd om rustig je eigen gevoel te volgen en voor een urne te gaan dat volledig in het plaatje past. Dank je wel hiervoor! Met veel liefde kijken en bewonderen we onze persoonlijke hondenurn. Het geeft ons rust en verwerking van de zoveel mooie herinneringen dat we met onze Emmo hond beleefd hebben. liefs Ann, Nik, Tijl, Guusje *

 • #33

  Patricia Vreugdenhil (maandag, 19 juli 2021 10:57)

  Onder de indruk van de unieke uitstraling van de urn en de oprechte warmte van Marieke. Een waardevolle bijdrage voor de verwerking van het overlijden van mijn Jan.

 • #32

  ilse gijsberts (vrijdag, 09 juli 2021 12:42)

  Iets langer dan ‘n maand geleden hebben wij tot ons grote verdriet onze hond op jonge leeftijd moeten laten inslapen. Op het moment dat wij onze hond lieten cremeren, lazen vrienden van ons in ‘n lokaal krantje over het urn atelier..Omdat onze hond ‘n Japanse naam heeft en de urnen ‘n duidelijke Aziatische invloed hebben en gestookt zijn volgens de traditionele Japanse raku techniek, wilden onze vrienden ons graag ‘n urn van het urn atelier cadeau doen. Ook zij waren ontzettend dol op onze hond en door onze honden, hebben wij elkaar leren kennen... Dat zij ons ‘n urn cadeau wilden doen was ‘n ontzettend mooi en symbolisch gebaar...

  We zijn met onze vrienden naar het atelier gegaan en daar werden wij zeer gastvrij ontvangen door Marieke. Er was ‘n grote selectie prachtige urnen maar mijn man en ik hadden niet heel veel tijd nodig om te beslissen want bijna tegelijkertijd zagen we beiden de urn die we helemaal bij onze Aibo vonden passen...’N prachtige urn die geïnspireerd leek op de Japanse hemelpoort. Ondanks dat ons verdriet om onze hond nog onevenredig groot is, biedt deze urn ons troost door zijn schoonheid en door het mooie en symbolische gebaar van onze vrienden. Een eerbetoon aan onze geweldige en lieve hond.

  Dank Marieke voor je ontzettend warme ontvangst en je prachtige kunstwerk dat zo ontzettend bij onze grote liefde past.

 • #31

  Frank Kreuger (donderdag, 01 juli 2021 09:39)

  Mijn dochter had het atelier van Marieke op internet gevonden en het werk sprak haar meteen aan vooral ook door de Aziatische invloeden in haar werk. Na een telefonische afspraak gemaakt te hebben zijn we gisteren naar het atelier geweest waar we allerhartelijkst werden ontvangen. Mijn dochter had haar keuze grotendeels al via de website gemaakt en dat bleek tijdens het bezoek aan het atelier ook de juiste keuze te zijn voor haar.
  Zelf had ik mijn keuze ook al snel gemaakt ondanks de ruime sortering die er stond. Dit alles onder het genot van koffie en thee en een leuk gesprek met Marieke.

  Marieke is erg gastvrij en je voelt je er op je gemak. Enorm veel dank hiervoor.

 • #30

  Adje van Graafeiland & Ton van der Windt (zaterdag, 19 juni 2021 13:03)

  Enkele weken geleden hebben wij onze hond in moeten laten slapen en na crematie haar as mee gekregen in een eenvoudige urn. Alsof het zo moest zijn, lazen wij kort daarop een artikel in de krant over Urn Atelier Vergouw . Wat we hierin hebben gelezen sprak ons erg aan. We hebben toen contact opgenomen en een afspraak gemaakt.
  Onlangs hebben wij een urn opgehaald bij Marieke Vergouw, na een hartelijk ontvangst en met geduld en begrip heeft ze ons een aantal van haar ambachtelijke keramieken laten zien en ons daarbij de tijd en advies gegeven, zodat we een keus konden maken. In haar atelier hangt een zeer prettige sfeer en ze maakt daar hele fraaie werkstukken. Wij hebben veel bewondering voor de manier waarop zij dit doet en zijn dan ook bijzonder blij met de wetenschap dat haar atelier bestaat en geven dit zeker door.

 • #29

  Robin (dinsdag, 15 juni 2021 19:51)

  Ik wist niet zeker of ik mijn moeders as wilde bewaren.
  Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden maar ik wilde haar niet als boom, sierraad of zelfs tatoeage. Daarom stond ze in de strooikoker te wachten om uitgestrooid te worden. Een overduidelijke urn met haar as in ons huis, was niet iets dat ik, of zijzelf ambieerde.

  Bij toeval wandelde ik langs Mariekes atelier en zag prachtig aardewerk. Toen ik langer keek bleken het urnen te zijn.
  Wat een bijzonder aangename verrassing.
  Als het op die manier kan? Zo'n klein, mooi, uniek stukje aardewerk, zo wil ik mama wel in mijn woonkamer bewaren. Ik wandelde de 2 dagen dat ik op locatie was wel 4 keer binnen om even te gluren. Mijn oog viel direct op een aantal kleine exemplaren en ik mocht rustig foto's maken om er goed over na te denken. Nu kijk ik met een glimlach naar een kunstwerk in mijn woonkamer waar mijn moeder voor een stukje in bewaard wordt.
  Wat een waardevol moment, Marieke gaf mij direct een welkom gevoel en ook de ruimte om dit spontane plan rustig te overdenken.

  Heel erg bedankt voor je prachtige werk, ik koester het elke dag!

 • #28

  Anne-Mie Herwege (zaterdag, 05 juni 2021 18:02)

  Ondertussen is het 4 jaar geleden dat we voor de eerste keer in uw wondermooi atelier terechtkwamen. Een heel hartelijke ontvangst (met een lekker stukje taart) deed ons meteen een beetje thuis voelen.
  Vorige week kregen we terug te maken met het overlijden van een naast familielid. Onze gedachten gingen meteen uit naar jou en jouw mooie werk. Iets wat we in België niet vinden!
  Door de omstandigheden was het onmogelijk om ter plaatse te komen. We hebben je daarop gebeld, met wederom een hartelijk gesprek. Alles is heel vlot en correct verlopen.
  De urn was heel zorgvuldig verpakt, tot in de puntjes verzorgd! Waarvoor onze oprechte dank.
  Alleen superlatieven!

  Anne-Mie Herwege

 • #27

  Mirte Pol (donderdag, 27 mei 2021 14:23)

  We waren op zoek naar kleine urnen voor mijn moeder. Ik had Marieke al een keer voorbij zien komen op een beurs en ze bleef altijd al een beetje in mijn achterhoofd zitten.
  Na 6 jaar vonden we het toch echt tijd om een mooie urn uit te gaan zoeken en hebben we een afspraak gepland.
  Wat ben ik blij dat we voor Marieke hebben gekozen want wat een fijne en warme vrouw! We hebben heel fijn gepraat over wie mama was en zijn samen tot een ontwerp gekomen. Na een aantal weken kregen we al een belletje dat ze klaar waren en we de urnen konden ophalen. Wat was dit een emotioneel en bijzonder moment. Marieke heeft er iets prachtigs van gemaakt en precies weten te vertalen hoe onze moeder was.
  Een hele fijne en persoonlijke ervaring die we voor altijd in ons hart zullen dragen.

  Marieke,
  heel erg bedankt voor alles, wat je voor ons hebt gedaan. We zijn je zo dankbaar!

  Ps. Je kan in december nog een kaartje verwachten ;D

 • #26

  Sonja Wollrabe-Hendriks (dinsdag, 11 mei 2021 16:52)

  Vandaag had ik een prachtige, bijzondere, hartverwarmende en sprankelende ontmoeting met Marieke in haar inspirerende atelier. Op die plek vond ik 22 jaar later alsnog een heel mooi aandenken. Het stond min of meer uit het zicht ergens in een hoekje en ging uit het donker naar het licht. Marieke vertelde over het maakproces een bijzondere anekdote, dat ook weer heel passend bleek. Lief om te horen dat Marieke het fijn vond om voor ons van betekenis te kunnen zijn. Het was al met al een ochtend met een enorme gouden rand. Maak ook kennis met Marieke en plan een bezoek aan haar indrukwekkende kunstatelier in Zaandijk met prachtig uitzicht op de Zaan en de Zaanse Schans mocht u ook op zoek zijn naar een mooi en uniek aandenken. Marieke is gastvrij, hartelijk, betrokken, luistert goed en denkt ook goed mee. Wij zijn heel erg blij. Van harte en warm aanbevolen!

 • #25

  Marcella van de Streek (maandag, 10 mei 2021 19:52)

  Met mijn vriend en schoonmoeder kwam ik bij Marieke voor een urn voor mijn schoonvader. Mijn schoonmoeder had de site van Marieke online gevonden. Wij vonden het fijner om naar de atelier te komen om de urnen live te bezichtigen.
  En wat was het een prachtige atelier. De urnen waren stuk voor stuk met passie gemaakt en dat was echt te zien. Wij hadden nog wat speciale wensen en alles was mogelijk. We zijn nu heel gelukkig met 3 prachtige persoonlijke urnen. 2 voor mijn schoonmoeder en 1 voor ons thuis. Ze zijn allemaal even mooi.
  Ze had van elke urn 2 exemplaren gemaakt waardoor we de mooiste nog uit konden kiezen. En wat hebben we er een fijn gevoel bij. Ik zou het zeker aanraden om voor de urnen van Marieke te kiezen en om even langs te gaan.
  Marieke nogmaals heel erg bedankt!

 • #24

  Anke Plomp (zondag, 02 mei 2021 22:36)

  Samen met mijn man had ik al de urnen bekeken van Marieke. Wij vonden ze geweldig ons oog was op een in het bijzonder gevallen. Na mijn man zijn overlijden ben ik in het atelier van Marieke geweest, en keek mijn ogen uit bij het zien van alle prachtige urnen. Samen met Marieke heb ik gekeken naar de urn die ik met mijn man uitgezocht had, en daar moest iets aan veranderd worden, wat erg moeilijk was voor Marieke. Maar het is haar gelukt, en wat was ik blij en gelukkig met deze prachtige urnen, want het zijn er 2 geworden. Marieke heeft met me meegedacht en iets gemaakt wat helemaal bij mijn man hoort. Ik vind haar een hele creatieve warme vrouw, die er alles aan doet om je zo goed mogelijk te helpen. Ze pakt het geweldig mooi in en je krijgt er nog een mooi klein cadeautje bij. Haar atelier moet je echt gezien hebben. Prachtig gewoon. Marieke hartelijk bedankt, door jou heb ik een heel fijn plekje in huis waar mijn man altijd bij me is.

 • #23

  Thimo (woensdag, 14 april 2021 19:13)

  Mijn vader en ik waren op zoek naar een grote urn en een mini-versie om de as van mijn moeder een mooie en waardige plek te geven. Andere urnen van uitvaartorganisaties of urnenwinkels worden en masse geproduceerd en zijn daardoor niet uniek, en geven bovendien vaak een beetje een naargeestige indruk.

  Ik ben dan ook ontzettend blij dat we dit urn-atelier hebben gevonden. Naast dat we twee heel mooie en unieke urnen hebben kunnen uitkiezen, zijn we ook heel goed, rustig en bekwaam door Marieke geholpen bij zowel het uitkiezen, als bij het overbrengen van de as. De gang van zaken in het atelier en het eindresultaat dat nu bij ons thuis staat, hebben ons in deze moeilijke tijd goed gedaan.

  Heel erg bedankt voor alles en ik hoop dat anderen ook zo tevreden mogen zijn met de prachtige urnen uit dit atelier.

 • #22

  Yana (dinsdag, 13 april 2021 17:25)

  Ik zocht weken naar een mooie mini-urne om het beetje as van mijn overleden mama bij te houden.
  Het was een moeilijke zoektocht omdat ik iets origineels wou. Maar toen ik op de website van Marieke terechtkwam, was ik meteen weg van de collectie.
  Ik hoopte dat de urne er even goed zou uitzien als op de website en ja hoor, het is werkelijk prachtig!
  Mama krijgt op deze manier een heel mooie laatste rustplaats!
  Dankjewel Marieke!

 • #21

  Petra (woensdag, 07 april 2021 18:58)

  Wat een prachtig atelier en wat is Marieke een heel mooi en warm persoon. Ik kreeg ruimschoots de tijd en ruimte om een urn uit te zoeken voor mijn bonus moeder.
  De urnen worden met heel veel liefde en zorg gemaakt. Dit straalt Marieke ook uit.
  Ik ben super blij met de urn die ik heb kunnen kopen om zo mijn bonus moeder dichtbij mij te kunnen houden.
  De urn krijg je zorgvuldig ingepakt mee naar huis.

  Hartelijk bedankt Marieke!����

 • #20

  Rina Hilarius (vrijdag, 26 maart 2021 20:27)

  Op zoek naar een voorwerp om na het overlijden van mijn man een tastbare herinnering te hebben kwamen we uit op een mini urn. Na wat gezoek op allerlei websites kwam ik bij Marieke terecht. Omdat ik moeilijk kon kiezen van een foto heb ik gebeld. Marieke nodigde mij uit om bij haar langs te komen. Haar atelier staat op een prachtige plek aan de Zaan met het volle zicht op de molens van de Zaanse Schans aan de overkant van het water. Heel bijzonder. Het contact met Marieke was heel plezierig, ze vertelde over haar werk en gaf ons rustig de tijd om tot een keuze te komen. Uiteindelijk koos ik de urn die ik al op de website had gezien, maar het was goed om hem ook in het echt gezien te hebben. Zo weet je zeker dat je de goede keuze hebt gemaakt!

 • #19

  Ilonca (maandag, 15 maart 2021 09:04)

  Op zoek naar een urn voor de as van mijn lieve zus kwam ik via Pinterest uit op de pagina van Marieke. Daar viel mijn oog gelijk op een prachtige mini urn die ik graag live wilde bekijken. De urn was in het echt net zo mooi als op de site en heeft inmiddels een plekje in mijn huis. De Aziatische uitstraling gecombineerd met de eenvoud maken de urn voor mij tot een sieraad dat recht doet aan wie mijn zus bij leven voor mij was. Dankjewel Marieke, voor de hartelijke ontvangst en het meedenken bij het bepalen van mijn keuze.

 • #18

  Corine Wesseling (zaterdag, 30 januari 2021 14:31)

  Op zoek naar een mini urn voor de as van mijn moeder kwam ik terecht op de site van Marieke. Dit was wat ik zocht. Zoiets zoek je uit met je gevoel . Ik bestelde de urn via de site en een paar dagen later kwam hij keurig verpakt met de post bij mij thuis. Echt wat was hij prachtig. Er zat een stoffen zakje bij, waarin je de as kunt verpakken. De urn staat prachtig bij de foto van mijn moeder. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Bedankt!

 • #17

  Herman Rijcks (zaterdag, 16 januari 2021 14:18)

  Nadat ik vele sites met veelal generieke en dezelfde urnen heb bekeken kwam ik uit op de site van het urnen-atelier van Marieke Vergouw. De kunstwerken die zij allemaal met de hand heeft gemaakt waren stuk voor stuk sierlijk en elegant maar ook van een dergelijk hoge kwaliteit dat ik meteen een keuze heb gemaakt. Het was een ontzettend gevoelsmatige aankoop voor mijn moeder. Het moest echt iets bijzonders zijn en ik wou dan ook geen enkel compromis sluiten. Tijdens het telefonisch contact ben ik door Marieke uitgenodigd om haar collectie in het atelier te komen bekijken maar omdat ik hiervoor meer dan twee uur zou moeten rijden gaf zij aan dat de urn ook verstuurd kon worden. De urn was met alle mogelijke zorg verpakt en dusdanig zo dat dit mij verraste en ook hierin mijn verwachting overtrof. Samen met mijn tante hebben wij samen de urn gevuld met de as van mijn lieve moeder en omdat ik nog wat vragen had heeft Marieke mij telefonisch geadviseerd welke mijn ervaring nog meer betekenis gaf.

  Marieke,

  bedankt voor de prachtige urn en het contact welke ik als zeer prettig heb ervaren.

  Met vriendelijke groet uit Roermond,

  Herman Rijcks

 • #16

  Steven (donderdag, 14 januari 2021 11:25)

  Ik hebben ook een prachtige mini urn opgehaald bij Marieke, en het mooie atelier mogen bewonderen. Echt een aanrader aan iedereen en een zeer mooie en respectvolle manier om iets lastigs toch een mooie plek te kunnen geven.

 • #15

  Jeanneke (zaterdag, 09 januari 2021 09:53)

  Ik sluit mij helemaal aan bij de woorden van mijn vriendin Els hieronder. Iets wat een nare ervaring kan zijn, werd door Marieke een prachtig en dierbaar moment. De as van mijn lieve man is verdeeld over twee prachtige urnen. Zo is hij in de kamer en de slaapkamer dicht bij mij zonder dat iemand ziet dat het urnen zijn. Zijn dochters zijn erg blij met de vlinders in dezelfde stijl als de urn. Het geeft veel troost. Ik prijs mij gelukkig dat een collega mij de contactgegevens van Marieke gegeven heeft. Veel dank Marieke!

 • #14

  H. Clephas (woensdag, 06 januari 2021)

  Prachtige urn van Marieke ontvangen.
  We zijn er erg blij mee, en de urn zal ook een mooie plaats krijgen.

 • #13

  Els van den Berg (zaterdag, 02 januari 2021 19:36)

  Twee weken geleden was ik met een vriendin bij Marieke in haar atelier.
  Wat zijn we hartelijk ontvangen. Er was alle tijd en rust om een passende urn uit te zoeken.
  Marieke begreep de wensen en dacht met alles mee.
  Heel bijzonder dat de lieve unieke man van mijn vriendin een prachtige unieke rustplaats krijgt.

 • #12

  Barbara Best (woensdag, 30 december 2020 20:02)

  Op internet al een urn uitgezocht. Bij het ophalen, liefdevol ontvangen en wat een prachtige verschijdenheid aan urnen. Het zijn kunstwerken met liefde gemaakt de urn die ik koos is zo uniek en waardig mer as van mijn. Kan er geen foto bij doen...om in het urn-atelier te kijken is de moeite waard. Marieke�