Gastenboek

Al 10 jaar maak ik met veel liefde en aandacht keramische urnen.
Dit leverde vele mooie ontmoetingen en gesprekken op.
Heeft u ook een asbestemming in mijn atelier gekocht of besteld via mijn webshop en bent u tevreden over het product en de verkoop?
Een kleine reactie in mijn gastenboek wordt zeer op prijs gesteld.
 
Dank je wel! ❤
Commentaren: 18
 • #18

  Corine Wesseling (zaterdag, 30 januari 2021 14:31)

  Op zoek naar een mini urn voor de as van mijn moeder kwam ik terecht op de site van Marieke. Dit was wat ik zocht. Zoiets zoek je uit met je gevoel . Ik bestelde de urn via de site en een paar dagen later kwam hij keurig verpakt met de post bij mij thuis. Echt wat was hij prachtig. Er zat een stoffen zakje bij, waarin je de as kunt verpakken. De urn staat prachtig bij de foto van mijn moeder. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Bedankt!

 • #17

  Herman Rijcks (zaterdag, 16 januari 2021 14:18)

  Nadat ik vele sites met veelal generieke en dezelfde urnen heb bekeken kwam ik uit op de site van het urnen-atelier van Marieke Vergouw. De kunstwerken die zij allemaal met de hand heeft gemaakt waren stuk voor stuk sierlijk en elegant maar ook van een dergelijk hoge kwaliteit dat ik meteen een keuze heb gemaakt. Het was een ontzettend gevoelsmatige aankoop voor mijn moeder. Het moest echt iets bijzonders zijn en ik wou dan ook geen enkel compromis sluiten. Tijdens het telefonisch contact ben ik door Marieke uitgenodigd om haar collectie in het atelier te komen bekijken maar omdat ik hiervoor meer dan twee uur zou moeten rijden gaf zij aan dat de urn ook verstuurd kon worden. De urn was met alle mogelijke zorg verpakt en dusdanig zo dat dit mij verraste en ook hierin mijn verwachting overtrof. Samen met mijn tante hebben wij samen de urn gevuld met de as van mijn lieve moeder en omdat ik nog wat vragen had heeft Marieke mij telefonisch geadviseerd welke mijn ervaring nog meer betekenis gaf.

  Marieke,

  bedankt voor de prachtige urn en het contact welke ik als zeer prettig heb ervaren.

  Met vriendelijke groet uit Roermond,

  Herman Rijcks

 • #16

  Steven (donderdag, 14 januari 2021 11:25)

  Ik hebben ook een prachtige mini urn opgehaald bij Marieke, en het mooie atelier mogen bewonderen. Echt een aanrader aan iedereen en een zeer mooie en respectvolle manier om iets lastigs toch een mooie plek te kunnen geven.

 • #15

  Jeanneke (zaterdag, 09 januari 2021 09:53)

  Ik sluit mij helemaal aan bij de woorden van mijn vriendin Els hieronder. Iets wat een nare ervaring kan zijn, werd door Marieke een prachtig en dierbaar moment. De as van mijn lieve man is verdeeld over twee prachtige urnen. Zo is hij in de kamer en de slaapkamer dicht bij mij zonder dat iemand ziet dat het urnen zijn. Zijn dochters zijn erg blij met de vlinders in dezelfde stijl als de urn. Het geeft veel troost. Ik prijs mij gelukkig dat een collega mij de contactgegevens van Marieke gegeven heeft. Veel dank Marieke!

 • #14

  H. Clephas (woensdag, 06 januari 2021)

  Prachtige urn van Marieke ontvangen.
  We zijn er erg blij mee, en de urn zal ook een mooie plaats krijgen.

 • #13

  Els van den Berg (zaterdag, 02 januari 2021 19:36)

  Twee weken geleden was ik met een vriendin bij Marieke in haar atelier.
  Wat zijn we hartelijk ontvangen. Er was alle tijd en rust om een passende urn uit te zoeken.
  Marieke begreep de wensen en dacht met alles mee.
  Heel bijzonder dat de lieve unieke man van mijn vriendin een prachtige unieke rustplaats krijgt.

 • #12

  Barbara Best (woensdag, 30 december 2020 20:02)

  Op internet al een urn uitgezocht. Bij het ophalen, liefdevol ontvangen en wat een prachtige verschijdenheid aan urnen. Het zijn kunstwerken met liefde gemaakt de urn die ik koos is zo uniek en waardig mer as van mijn. Kan er geen foto bij doen...om in het urn-atelier te kijken is de moeite waard. Marieke�

 • #11

  Nelly (donderdag, 17 december 2020 21:56)

  Super mooie urn , en ook het kleine potje was super mooi ! En een snelle reactie en binnen vier dagen geleverd ! Je kunt zien dat er met veel gevoel voor haar werk is gewerkt ! Bedank er voor !

 • #10

  Tamara (woensdag, 16 december 2020 10:36)

  Ik sluit me helemaal aan bij Dickie. Wat een warm ontvangst en fijne begeleiding kregen wij bij het uitzoeken van onze (mini) urnen. De rit was het dubbel en dwars waard, want in het atelier aangekomen zagen we zoveel mooie dingen dat onze keus daar ter plekke op wat anders is gevallen. In het echt is alles nog zo veel mooier....mooie kunstwerken, mooi uitzicht en een prachtig mooi aandenken. Bedankt Marieke.


 • #9

  Dickie van Rooijen-Schmidt (dinsdag, 15 december 2020 22:16)

  Eigenlijk kan ik geen woorden aan mijn gevoel geven.... maar wat ben ik vol respect en gevoel ontvangen en wat werd ik emotioneel van het zien van zoveel moois. Ondanks mijn grote verdriet heb ik zo’n prachtige mooie urn wat mij O verder helpt in mijn proces. Wauw Marieke wat kan jij prachtige items maken en wat ben ik blij dat ik jou ‘gevonden’ heb. Dank je wel

 • #8

  Marianne van Kooi (dinsdag, 08 december 2020 22:50)

  Hallo Marieke,

  De urn die hier staat afgebeeld hebben mijn man en ik gekocht voor de as van onze hond Boema. Wij hebben hem in het creme en staat bij ons in de kamer. Het is echt een kunstwerk!!!

  Groetjes van Marianne

 • #7

  Dennis Bakker (dinsdag, 08 december 2020 19:18)

  Marieke werkt met haar hart en dat zie je terug in haar creaties!!

 • #6

  marja v Bekkum (dinsdag, 08 december 2020 12:20)

  Jaren geleden een prachtig tempeltje gekocht( Marieke maakt ook andere prachtige kunstwerken), en vorig jaar een prachtige urn voor mijn verjaardag gehad,waar mijn lieve Hondje nu vertoeft en vooraltijd thuis is.Marieke maakt haar werk met hart ziel !

 • #5

  marita (dinsdag, 08 december 2020 10:59)

  Prachtige mini urn gekocht voor mijn lieve trouwe kat Swiep die 17 jaar oud is geworden. Ze staat nu bij me op de slaapkamer.

 • #4

  mirjam welman (dinsdag, 08 december 2020 10:23)

  Ik mocht een van je eerste exemplaren kopen en pronkt nog altijd als kunstwerk op mijn vensterbank. Levenslang genieten ! Dank en succes lieve Marieke.

 • #3

  Nel en Theo Kuyt (dinsdag, 08 december 2020 10:11)

  Drie kleine, verschillende, urntjes gekocht omdat wij het mooie objectjes vinden als sierstukjes.
  Dank je wel Marieke

 • #2

  Ed Slootweg (dinsdag, 08 december 2020 10:03)

  5jaar geleden hebben wij afscheid moeten nemen van onze trouwe hond die wij bijna 16 jaar gehad hebben.

  De urn die wij hebben van Marieke past helemaal bij ons.
  Nu is Spike nog elke dag een beetje bij ons.

 • #1

  Bianca Bakker (dinsdag, 08 december 2020 08:48)

  Heb in atelier een prachtig urntje gekocht in 2016 zo mooi ,hoe je ze maakt met liefde en aandacht.
  �❤