Gastenboek

Al 10 jaar maak ik met veel liefde en aandacht keramische urnen.
Dit leverde vele mooie ontmoetingen en gesprekken op.
Heeft u ook een asbestemming in mijn atelier gekocht of besteld via mijn webshop en bent u tevreden over het product en de verkoop?
Een kleine reactie in mijn gastenboek wordt zeer op prijs gesteld.
 
Dank je wel! ❤
Commentaren: 26
 • #26

  Sonja Wollrabe-Hendriks (dinsdag, 11 mei 2021 16:52)

  Vandaag had ik een prachtige, bijzondere, hartverwarmende en sprankelende ontmoeting met Marieke in haar inspirerende atelier. Op die plek vond ik 22 jaar later alsnog een heel mooi aandenken. Het stond min of meer uit het zicht ergens in een hoekje en ging uit het donker naar het licht. Marieke vertelde over het maakproces een bijzondere anekdote, dat ook weer heel passend bleek. Lief om te horen dat Marieke het fijn vond om voor ons van betekenis te kunnen zijn. Het was al met al een ochtend met een enorme gouden rand. Maak ook kennis met Marieke en plan een bezoek aan haar indrukwekkende kunstatelier in Zaandijk met prachtig uitzicht op de Zaan en de Zaanse Schans mocht u ook op zoek zijn naar een mooi en uniek aandenken. Marieke is gastvrij, hartelijk, betrokken, luistert goed en denkt ook goed mee. Wij zijn heel erg blij. Van harte en warm aanbevolen!

 • #25

  Marcella van de Streek (maandag, 10 mei 2021 19:52)

  Met mijn vriend en schoonmoeder kwam ik bij Marieke voor een urn voor mijn schoonvader. Mijn schoonmoeder had de site van Marieke online gevonden. Wij vonden het fijner om naar de atelier te komen om de urnen live te bezichtigen.
  En wat was het een prachtige atelier. De urnen waren stuk voor stuk met passie gemaakt en dat was echt te zien. Wij hadden nog wat speciale wensen en alles was mogelijk. We zijn nu heel gelukkig met 3 prachtige persoonlijke urnen. 2 voor mijn schoonmoeder en 1 voor ons thuis. Ze zijn allemaal even mooi.
  Ze had van elke urn 2 exemplaren gemaakt waardoor we de mooiste nog uit konden kiezen. En wat hebben we er een fijn gevoel bij. Ik zou het zeker aanraden om voor de urnen van Marieke te kiezen en om even langs te gaan.
  Marieke nogmaals heel erg bedankt!

 • #24

  Anke Plomp (zondag, 02 mei 2021 22:36)

  Samen met mijn man had ik al de urnen bekeken van Marieke. Wij vonden ze geweldig ons oog was op een in het bijzonder gevallen. Na mijn man zijn overlijden ben ik in het atelier van Marieke geweest, en keek mijn ogen uit bij het zien van alle prachtige urnen. Samen met Marieke heb ik gekeken naar de urn die ik met mijn man uitgezocht had, en daar moest iets aan veranderd worden, wat erg moeilijk was voor Marieke. Maar het is haar gelukt, en wat was ik blij en gelukkig met deze prachtige urnen, want het zijn er 2 geworden. Marieke heeft met me meegedacht en iets gemaakt wat helemaal bij mijn man hoort. Ik vind haar een hele creatieve warme vrouw, die er alles aan doet om je zo goed mogelijk te helpen. Ze pakt het geweldig mooi in en je krijgt er nog een mooi klein cadeautje bij. Haar atelier moet je echt gezien hebben. Prachtig gewoon. Marieke hartelijk bedankt, door jou heb ik een heel fijn plekje in huis waar mijn man altijd bij me is.

 • #23

  Thimo (woensdag, 14 april 2021 19:13)

  Mijn vader en ik waren op zoek naar een grote urn en een mini-versie om de as van mijn moeder een mooie en waardige plek te geven. Andere urnen van uitvaartorganisaties of urnenwinkels worden en masse geproduceerd en zijn daardoor niet uniek, en geven bovendien vaak een beetje een naargeestige indruk.

  Ik ben dan ook ontzettend blij dat we dit urn-atelier hebben gevonden. Naast dat we twee heel mooie en unieke urnen hebben kunnen uitkiezen, zijn we ook heel goed, rustig en bekwaam door Marieke geholpen bij zowel het uitkiezen, als bij het overbrengen van de as. De gang van zaken in het atelier en het eindresultaat dat nu bij ons thuis staat, hebben ons in deze moeilijke tijd goed gedaan.

  Heel erg bedankt voor alles en ik hoop dat anderen ook zo tevreden mogen zijn met de prachtige urnen uit dit atelier.

 • #22

  Yana (dinsdag, 13 april 2021 17:25)

  Ik zocht weken naar een mooie mini-urne om het beetje as van mijn overleden mama bij te houden.
  Het was een moeilijke zoektocht omdat ik iets origineels wou. Maar toen ik op de website van Marieke terechtkwam, was ik meteen weg van de collectie.
  Ik hoopte dat de urne er even goed zou uitzien als op de website en ja hoor, het is werkelijk prachtig!
  Mama krijgt op deze manier een heel mooie laatste rustplaats!
  Dankjewel Marieke!

 • #21

  Petra (woensdag, 07 april 2021 18:58)

  Wat een prachtig atelier en wat is Marieke een heel mooi en warm persoon. Ik kreeg ruimschoots de tijd en ruimte om een urn uit te zoeken voor mijn bonus moeder.
  De urnen worden met heel veel liefde en zorg gemaakt. Dit straalt Marieke ook uit.
  Ik ben super blij met de urn die ik heb kunnen kopen om zo mijn bonus moeder dichtbij mij te kunnen houden.
  De urn krijg je zorgvuldig ingepakt mee naar huis.

  Hartelijk bedankt Marieke!����

 • #20

  Rina Hilarius (vrijdag, 26 maart 2021 20:27)

  Op zoek naar een voorwerp om na het overlijden van mijn man een tastbare herinnering te hebben kwamen we uit op een mini urn. Na wat gezoek op allerlei websites kwam ik bij Marieke terecht. Omdat ik moeilijk kon kiezen van een foto heb ik gebeld. Marieke nodigde mij uit om bij haar langs te komen. Haar atelier staat op een prachtige plek aan de Zaan met het volle zicht op de molens van de Zaanse Schans aan de overkant van het water. Heel bijzonder. Het contact met Marieke was heel plezierig, ze vertelde over haar werk en gaf ons rustig de tijd om tot een keuze te komen. Uiteindelijk koos ik de urn die ik al op de website had gezien, maar het was goed om hem ook in het echt gezien te hebben. Zo weet je zeker dat je de goede keuze hebt gemaakt!

 • #19

  Ilonca (maandag, 15 maart 2021 09:04)

  Op zoek naar een urn voor de as van mijn lieve zus kwam ik via Pinterest uit op de pagina van Marieke. Daar viel mijn oog gelijk op een prachtige mini urn die ik graag live wilde bekijken. De urn was in het echt net zo mooi als op de site en heeft inmiddels een plekje in mijn huis. De Aziatische uitstraling gecombineerd met de eenvoud maken de urn voor mij tot een sieraad dat recht doet aan wie mijn zus bij leven voor mij was. Dankjewel Marieke, voor de hartelijke ontvangst en het meedenken bij het bepalen van mijn keuze.

 • #18

  Corine Wesseling (zaterdag, 30 januari 2021 14:31)

  Op zoek naar een mini urn voor de as van mijn moeder kwam ik terecht op de site van Marieke. Dit was wat ik zocht. Zoiets zoek je uit met je gevoel . Ik bestelde de urn via de site en een paar dagen later kwam hij keurig verpakt met de post bij mij thuis. Echt wat was hij prachtig. Er zat een stoffen zakje bij, waarin je de as kunt verpakken. De urn staat prachtig bij de foto van mijn moeder. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Bedankt!

 • #17

  Herman Rijcks (zaterdag, 16 januari 2021 14:18)

  Nadat ik vele sites met veelal generieke en dezelfde urnen heb bekeken kwam ik uit op de site van het urnen-atelier van Marieke Vergouw. De kunstwerken die zij allemaal met de hand heeft gemaakt waren stuk voor stuk sierlijk en elegant maar ook van een dergelijk hoge kwaliteit dat ik meteen een keuze heb gemaakt. Het was een ontzettend gevoelsmatige aankoop voor mijn moeder. Het moest echt iets bijzonders zijn en ik wou dan ook geen enkel compromis sluiten. Tijdens het telefonisch contact ben ik door Marieke uitgenodigd om haar collectie in het atelier te komen bekijken maar omdat ik hiervoor meer dan twee uur zou moeten rijden gaf zij aan dat de urn ook verstuurd kon worden. De urn was met alle mogelijke zorg verpakt en dusdanig zo dat dit mij verraste en ook hierin mijn verwachting overtrof. Samen met mijn tante hebben wij samen de urn gevuld met de as van mijn lieve moeder en omdat ik nog wat vragen had heeft Marieke mij telefonisch geadviseerd welke mijn ervaring nog meer betekenis gaf.

  Marieke,

  bedankt voor de prachtige urn en het contact welke ik als zeer prettig heb ervaren.

  Met vriendelijke groet uit Roermond,

  Herman Rijcks

 • #16

  Steven (donderdag, 14 januari 2021 11:25)

  Ik hebben ook een prachtige mini urn opgehaald bij Marieke, en het mooie atelier mogen bewonderen. Echt een aanrader aan iedereen en een zeer mooie en respectvolle manier om iets lastigs toch een mooie plek te kunnen geven.

 • #15

  Jeanneke (zaterdag, 09 januari 2021 09:53)

  Ik sluit mij helemaal aan bij de woorden van mijn vriendin Els hieronder. Iets wat een nare ervaring kan zijn, werd door Marieke een prachtig en dierbaar moment. De as van mijn lieve man is verdeeld over twee prachtige urnen. Zo is hij in de kamer en de slaapkamer dicht bij mij zonder dat iemand ziet dat het urnen zijn. Zijn dochters zijn erg blij met de vlinders in dezelfde stijl als de urn. Het geeft veel troost. Ik prijs mij gelukkig dat een collega mij de contactgegevens van Marieke gegeven heeft. Veel dank Marieke!

 • #14

  H. Clephas (woensdag, 06 januari 2021)

  Prachtige urn van Marieke ontvangen.
  We zijn er erg blij mee, en de urn zal ook een mooie plaats krijgen.

 • #13

  Els van den Berg (zaterdag, 02 januari 2021 19:36)

  Twee weken geleden was ik met een vriendin bij Marieke in haar atelier.
  Wat zijn we hartelijk ontvangen. Er was alle tijd en rust om een passende urn uit te zoeken.
  Marieke begreep de wensen en dacht met alles mee.
  Heel bijzonder dat de lieve unieke man van mijn vriendin een prachtige unieke rustplaats krijgt.

 • #12

  Barbara Best (woensdag, 30 december 2020 20:02)

  Op internet al een urn uitgezocht. Bij het ophalen, liefdevol ontvangen en wat een prachtige verschijdenheid aan urnen. Het zijn kunstwerken met liefde gemaakt de urn die ik koos is zo uniek en waardig mer as van mijn. Kan er geen foto bij doen...om in het urn-atelier te kijken is de moeite waard. Marieke�

 • #11

  Nelly (donderdag, 17 december 2020 21:56)

  Super mooie urn , en ook het kleine potje was super mooi ! En een snelle reactie en binnen vier dagen geleverd ! Je kunt zien dat er met veel gevoel voor haar werk is gewerkt ! Bedank er voor !

 • #10

  Tamara (woensdag, 16 december 2020 10:36)

  Ik sluit me helemaal aan bij Dickie. Wat een warm ontvangst en fijne begeleiding kregen wij bij het uitzoeken van onze (mini) urnen. De rit was het dubbel en dwars waard, want in het atelier aangekomen zagen we zoveel mooie dingen dat onze keus daar ter plekke op wat anders is gevallen. In het echt is alles nog zo veel mooier....mooie kunstwerken, mooi uitzicht en een prachtig mooi aandenken. Bedankt Marieke.


 • #9

  Dickie van Rooijen-Schmidt (dinsdag, 15 december 2020 22:16)

  Eigenlijk kan ik geen woorden aan mijn gevoel geven.... maar wat ben ik vol respect en gevoel ontvangen en wat werd ik emotioneel van het zien van zoveel moois. Ondanks mijn grote verdriet heb ik zo’n prachtige mooie urn wat mij O verder helpt in mijn proces. Wauw Marieke wat kan jij prachtige items maken en wat ben ik blij dat ik jou ‘gevonden’ heb. Dank je wel

 • #8

  Marianne van Kooi (dinsdag, 08 december 2020 22:50)

  Hallo Marieke,

  De urn die hier staat afgebeeld hebben mijn man en ik gekocht voor de as van onze hond Boema. Wij hebben hem in het creme en staat bij ons in de kamer. Het is echt een kunstwerk!!!

  Groetjes van Marianne

 • #7

  Dennis Bakker (dinsdag, 08 december 2020 19:18)

  Marieke werkt met haar hart en dat zie je terug in haar creaties!!

 • #6

  marja v Bekkum (dinsdag, 08 december 2020 12:20)

  Jaren geleden een prachtig tempeltje gekocht( Marieke maakt ook andere prachtige kunstwerken), en vorig jaar een prachtige urn voor mijn verjaardag gehad,waar mijn lieve Hondje nu vertoeft en vooraltijd thuis is.Marieke maakt haar werk met hart ziel !

 • #5

  marita (dinsdag, 08 december 2020 10:59)

  Prachtige mini urn gekocht voor mijn lieve trouwe kat Swiep die 17 jaar oud is geworden. Ze staat nu bij me op de slaapkamer.

 • #4

  mirjam welman (dinsdag, 08 december 2020 10:23)

  Ik mocht een van je eerste exemplaren kopen en pronkt nog altijd als kunstwerk op mijn vensterbank. Levenslang genieten ! Dank en succes lieve Marieke.

 • #3

  Nel en Theo Kuyt (dinsdag, 08 december 2020 10:11)

  Drie kleine, verschillende, urntjes gekocht omdat wij het mooie objectjes vinden als sierstukjes.
  Dank je wel Marieke

 • #2

  Ed Slootweg (dinsdag, 08 december 2020 10:03)

  5jaar geleden hebben wij afscheid moeten nemen van onze trouwe hond die wij bijna 16 jaar gehad hebben.

  De urn die wij hebben van Marieke past helemaal bij ons.
  Nu is Spike nog elke dag een beetje bij ons.

 • #1

  Bianca Bakker (dinsdag, 08 december 2020 08:48)

  Heb in atelier een prachtig urntje gekocht in 2016 zo mooi ,hoe je ze maakt met liefde en aandacht.
  �❤